Interiør designideer til en Cocktail Bar

September 21

En cocktail bar kan være en spændende tilføjelse til ethvert hjem interiør. Hvis du er en drink eller vin entusiast, er dette en særlig holdbar løsning for oplagring og/eller visning af din værdsatte likør og vinflasker. Du kan bygge en bar selv eller endda købe et kit online med en lille smule for at søge. Uanset hvilken løsning du vælger, er der masser af muligheder for at gøre denne tilføjelse en del og endda et fokuspunkt i dit hjem.

Beliggenhed

Party gæster har tendens til at samles i køkkenet eller omkring mad, så det kun giver mening at tilføje en hjem bar tæt på køkkenet. Et sted for en tjener-selv våde bar ligger i en butler's pantry. Du kan opbygge en bordplade omkring de eksisterende hylder. Et Familieværelse med et tomt skab eller væg rum er et andet sted for en våd bar. Du kan bygge eller købe en counter med reoler bygget. Mode et par kabinetter til spiritus-lagring og du har en stor underholdningsområde til middagsselskaber og sammenkomster.

Decor

Elegant stil bar gå for en faux granit eller marmor bordplads. Tilføje et par stykker af lædermøbler eller moderne stykker. Glem ikke at tilføje belysning. Prøv oversvømmelse lys ud over dekorative hængende lys. For en strand føler, prøv harpiks Adirondack møbler eller slidte vidjer med cement eller terra cotta flisebelagt bar. Tilføje papir lanterner eller indendørs tiki fakler med strand tema illustrationer. Hvis du ønsker et klassisk look, prøve regenereret træ bordplader med gamle skole polstret bar afføring og bar klassisk neonlys. Prøv så hårdt, som du kan, for at undgå Gulvtæpper, medmindre du ikke har noget imod pletter og rengøring af gulve efter hver funktion.

Tilbehør

Tilføj tilbehør for funktionalitet og udseende årsager. Overhead wire stativer er fantastisk til vinglas, champagne fløjter og tumblere. Når køber glasvarer overveje funktion af din bar. Hvis ingen gonna drikke martinis, derefter giver en massiv tilførsel af martini briller ikke mening. Glem ikke skuffer og lagerområder for ting som omrørere, cocktail servietter, shakers og sier. Glem ikke is værktøjer, spande, knusere, og tang er væsentlige for en glat bar operation. Hvis dine venner er store investere vindrikkere i en flot Vinreol eller vin køleskab.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com