Interiør designideer til en ejerlejlighed

October 31

Interiør designideer til en ejerlejlighed

Uanset om du er en tom-nester reduktions til en ejerlejlighed eller en person, der nyder følelsen af fællesskab ydes med condo living, udsmykning en condo præsenterer nogle udfordringer. De fleste ejerlejligheder del to almindelige problemer: manglende opbevaringsplads og for få windows. Hvert designelement inden for en ejerlejlighed skal være omhyggeligt orkestreret for at skabe et levende rum, der er funktionelle og siger "Velkommen hjem."

Åben grundplan

Væggene i nogle ejerlejligheder kan lukke op i rummet og næsten gøre dig føler klaustrofobisk. En bygherre, entreprenør eller arkitekt tage et kig på din condo. At gøre muren mellem køkken og spisestue en halv væg med en morgenmad counter, der fordobler som en portion station er en mulighed. At fjerne en halv væg på en indgang er en anden. At tage ud af muren mellem en spisestue og stue er endnu en anden overvejelse.

Vægbeklædning

En lys, neutral farvepalet i maling og anden vægbeklædning vil gøre ethvert rum synes større. Lyse farver afspejler altid mere lys. At holde den samme farvepalet i hele din condo vil give en følelse af kontinuitet og design flow. Mere interesse, brug græs klud eller stærkt tekstureret tapet i samme neutral farvepalet på Vælg vægge i hele din ejerlejlighed.

Spejle og spejlvægge

Små områder tage på nyt liv med spejle. Før du hænger din første spejl eller spejle en mur, studere, hvad vil blive afspejlet. Spejl placering, der fanger en skydedør væg er ligesom tilføjes din condo i et andet vindue. Ligeledes kan spejle afspejler planter og blomster bringe udendørs i dit hjem. Spejlvægge kan gøres i mange mønstre og farver, endeløse.

Køkken tilføjelser

Mangel på opbevaringsplads er virkelig mærkbar i et køkken. Brug en opbevaring reolvæg designet med hylderne og kabinetter på den ene væg til hus varer behov for underholdende. Få en bordplade højde, rektangulært bord i rustfrit stål eller slagter blok, der virker for afslappede måltider og gør dobbelt-pligt som en ø for tilberedning af mad.

Møbler

Rediger dine møbler ned til solid, kvalitet basics. Overdimensionerede stykker er ikke passende for mange ejerlejligheder. Søger stykker, der giver både form og funktion: en væg reol til at huse et fladskærms-tv, lydsystem, bøger og genstande af kunst; tabeller med skuffer; Garderobeskab med hylder og stænger.

Tilbehør og kunst

Sætte fed og kontrasterende farve i hele din condo med tilbehør og kunst. Den rigtige grupperinger og placering af tilbehør og kunst vil give et overskueligt udseende, der afspejler din individualitet. Pyntepuder, glasgenstande, planter og blomster og favoritsamlinger er prikken over i'et for hver indretning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com