Interiør designideer til en spillehal

January 25

Interiør designideer til en spillehal

Hvis du har inkarnerede gamere i din husstand, kan en dedikeret spil værelse være for dig. Uanset om du konverterer en kælder eller garage, eller har en faktiske spillerum i din plantegninger, skabe den perfekte atmosfære for uanset hvilken type gamer du har. Traditionelt, spil værelser har centreret på et bordspil såsom pool eller bordtennis, men i dag, et spillerum kan tage højde for ivrig video gamer eller elskere af bestyrelsen og strategi spil.

Bordspil

Ofte er en spillehal centreret på et bordspil, herunder swimmingpool, bordtennis, bordfodbold og arcade pinball-maskiner. Disse elementer vil dominere rummet, ofte begrænser mængden af tilgængelige siddepladser som plads omkring bordene er et must. Men lav polstrede sæder og endda Sækkestolen siddepladser normalt finder et sted af vejen. Udsmykning idéer har tendens til at følge en af to veje: enten rummet er indrettet omkring selve spillet, hvilket betyder, at motivet er strengt pool hall slags dekorationer, komplet med neon belysning, eller i stuen har en sports tema. Sports tema dekorationer omfatter hængende trøjer på væggen, team plakater og memorabilia. Populære Tilføjelser til enten stil, omfatter færdselstavler, dartskiver og pub billeder. Over bordet ønsker du en hængende lampe. Populære lamper har glas indsatse med reklame logoer. Og alt udstyr, der går sammen med spillet, såsom pool stikord til en pool bord, vil normalt have en attraktiv vægbeslag gør dem praktisk og en del af udsmykningen.

Videospil

Videospil bliver stadig mere omfattende, der kræver et helt rum for spil. For video game room, center dekoration på så stort et tv, som vil passe. Surround-lyd vil forbedre spillet erfaring. Få mindst to komfortable Hvilestole til de spillere, som du kan flytte ud af vejen for mere fysisk spil. Denne måde, vil spillere have plads til guitar spil og dans pad spil. Da mange spil kommer nu med så mange dele (guitarer, hjul og sådan) er at have en pæn lagerområde et must at holde game room ser præsentabel. Indbygget opbevaring er optimal, men stående klædeskabe og garderobe også arbejde. Dekorere væggene med foretrukne plakater fra spil og film.

Brætspil

Selv med den stilistiske appel af avancerede video spil, brætspil stadig blomstrer. Brætspil gamere ikke kun spille traditionelle familie spil som monopol, men også mange strategi spil der ofte tage flere spillere flere dage at fuldføre. Brætspil omfatter rollespil spil og kamp spil, der involverer brugen af føre miniaturer. Denne type af spil værelse vil midt på et stort bord med stole. Langs væggene er indbygget opbevaring igen optimal for at holde de forskellige brætspil og tilknyttede stykker. Da denne type af spil er typisk sociale, vil herunder køleskab for forfriskninger eller en popcorn maskine være populære. Dekorere rummet ved hængning våben replikaer på væggen eller med retro memorabilia. Rummet bør afspejle den gamer interesser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com