Interiør designideer til en stor stue

May 12

Interiør designideer til en stor stue

En stor stue er en betegnelse for en familie værelse og køkken kombination. Det er en åben grundplan hvor alrummet er direkte støder op til køkkenet uden adskillelse eller mur mellem dem. Designe en stor plads til at sikre, at Familieværelset blander godt med køkkenområdet.

Farveskema

Bruge farver til at forene begge værelser. Vælg tilsvarende farver for at gøre rummet sammenhængende. Vælg en farve maling til køkken og alrum. Det store rum vil se mere rummelige, når du bruger en enkelt farveskema i stedet forskellige dem. Hvis du foretrækker at bruge mere end én farve, Sørg for at bruger du farver, der supplerer hinanden og bruge dem på begge værelser. For eksempel, vælge de samme farver og maleteknik når gør væggene med striber i blå og gul.

Vælg en fokal væg til at male en anden farve for at tilføje visuelle effekt. For eksempel male alle vægge i køkkenet og alrummet i beige, bortset fra væg til pejsen. Male pejs væggen en farve, der popper, men fungerer godt med beige som Bourgogne, rød, jæger grøn eller aubergine. Tilføj tekstur ved at gøre faux-maleteknikker som sponging eller anvendelse af venetianske puds.

Bruge semi-glans eller glans maling til køkken til at forhindre mad snavs og fedt fra deponering på væggene nemt. Ved hjælp af semi-glans eller glans vil gøre vedligeholdelse lettere. Bruge flade maling for Familieværelset. Vælg tilsvarende eller komplementære farver til dine tæpper, møbler, vindue dækker, kunstværker og tilbehør.

Designtema

Vælg et designtema for både køkken og alrum for sammenhængskraften. Sørg for at matche eller supplere arkitektur i dit hjem. For eksempel bruge et victoriansk designtema til dit store værelse, hvis du bor i en victoriansk hus. Udnytte periode stykker fra viktorianske æra at gøre det mere autentisk. Hvis dit designtema er asiatiske, udnytte dette tema i begge værelser. Det ville se akavet at have en asiatisk-inspirerede familieværelse og en fransk landkøkken.

Møbler placering

Møbler placering er vigtige i ethvert rum, især et delt værelse som en stor stue. Overvej let tilgængelighed og omdrejningspunktet, når at arrangere dit køkkenbord, stole, sofa, sofaborde, underholdning centre og reoler. Kontroller alrummet er let tilgængeligt fra køkkenet og vice-versa, ved at placere møbler på en sådan måde at de ikke vil blokere vejen for mennesker at passere igennem.

Overveje omdrejningspunktet for det store rum, når du placerer møbler. Ville du bruge pejsen over underholdningscenter eller TV-område som omdrejningspunkt? Har du et klaver i stedet for et TV eller begge dele? At vælge et fokuspunkt er lettere hvis du definere funktionen af dit værelse. Placer din sofa hvor det kan klare de vigtigste knudepunkt. Hvis du planlægger at underholde mange gæster ofte i dit store værelse, skal du overveje conversational mødet ordninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com