Interiør designideer til en stue

October 7

Interiør designideer til en stue

Du bruger en masse tid i din stue, så det er vigtigt at dekorere det på en måde, der afspejler din personlighed og smag. Uanset om du foretrækker traditionel eller moderne interiør, er flere principper i overensstemmelse med enhver vellykket design. Foretage et par subtile ændringer i eller helt omgøre din dagligstue ved at afprøve disse friske interiør designideer.

Skjule dit TV

Alle veldesignede værelser indeholder et brændpunkt, men alt for ofte omdrejningspunktet for stuen er tv'et. Mens nogle beboelse-bedømmelseskomite fjernsyn er meget glat, de fleste sæt simpelthen ikke så attraktiv. I stedet for at arrangere din stue omkring dette akavet apparat, forsøge at skjule det eller indarbejde det i rummets design. Placer tv'et i et antikt skab med døre at swing eller slide åbne og lukkede, eller skabe en niche for tv i væggen eller en træ panel system.

Tilføje en Accent væg

Valgte et knudepunkt for værelse end tv, pejs, et maleri eller et usædvanligt stykke af møbler. Brug en accent væg & mdash; en mur, der er malet en farve, der står i kontrast til rummet 's øvrige vægge & mdash; at fremhæve dette objekt. En moderne look, prøve en intens rød, orange eller beroligende mørk grå. Gå den traditionelle vej med Bourgogne, grønne eller brune toner.

Genopfinde din møbler

Det er ikke nødvendigt at erstatte alle dine nuværende stue møbler. I stedet kan du omdanne det for mindre end $100. Købe en slipcover for at beat-up sofaen. Borte er de dage, hvor slipcovers var dårligt udstyret med buer på arme & mdash; i dag kan du finde masser af sofistikeret udseende slipcovers i en vifte af farver og stilarter. Sand ned og genfremstille dit sofabord eller TV konsol. Hvis du føler dig fed, gå til nogle lyse farver.

Dykke ned i detaljerne

En af de nemmeste måder at opdatere din stue og gøre det ser "færdig" er ved at tilføje tilbehør. Planter, malerier og tingeltangel som vaser eller skulpturer gøre et rum føler indbydende. Men ikke går overbord; Du bør ikke dække alle synlige overflade med rod.

Drej ned lys

Ingen ser godt ud i barske overhead belysning, og det er ikke befordrende for afslappende aktiviteter såsom læsning eller endog samtale. Gør dig selv og dine gæster en tjeneste ved at tilføje nogle accent belysning. Lamper, der kastet lys på loftet eller væggen skabe en blød, indirekte glød. Opgave lys hjælpe dig med at læse din bog eller deltage i dine Hobbyer uden over belysning i hele lokalet. Og naturligvis sætter intet stemningen som stearinlys.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com