Interiør designideer til lille badeværelse

February 12

Interiør designideer til lille badeværelse

Små badeværelser kræver visse interiør designteknikker til at gøre rummet synes større. Selv om din lille badeværelse kan allerede have større inventar såsom badekar, brusere, toiletter og håndvaske på plads, kan du integrere andre elementer for at gøre eksisterende rummet synes større.

Glas

Indarbejde glaselementer i et lille badeværelse kan du se en stor mængde af badeværelse, hvilket gør det føles større. Erstatte badeforhæng med en klar glasdør lader dig se bagsiden af bruseren, når du befinder dig i badeværelset, øge den opfattede dybde på området. Glas er en ideel for både badekar og bruser kombinationer og brusekabiner. Du kan installere skydedøre glasdøre over siden af kombinationen af badekar og bruser eller erstatte en solid brusekabine med et glas kabinet og swing-åbne døren. Hvis dit badeværelse er for lille til at rumme en svingende dør, kan du efterlade en lille del af glas prøvelokalet åben som en forstuen og flytte bruserhovedet så det ikke spray nær åbningen.

Overvej at bruge glas til reoler og endda en svævende bordplade. Du kan bruge ætset glas i stedet for klart glas, så længe nogle lys trænger ind. Giver lys til let infiltrere rummet gennem semi-transparent design stykker åbner op for et lille badeværelse.

Spejle

Placere spejle langs en af badeværelset vægge åbner op for badeværelse plads af afspejler andre funktioner i rummet. Et spejl ikke tillader dig at se den fast væg bag det, og derfor dine øjne narres til at tro, at rummet er uendelig. Du kan dække en hel væg med et spejl eller bruger et stort spejl over vasken.

Møbler detaljer

Små badeværelser har ikke en stor mængde plads til at placere dekorationer, så du skal indarbejde dekorative detaljer i de eksisterende armaturer. Vælge en vask og forfængelighed kombination med udsmykkede detaljer eller en flydende ætset glas bordplade med en unik vask at tilføje dekorative elementer til et lille badeværelse.

Designe med flise

Ved hjælp af farverige fliser langs bruseren væggen er en anden måde at tilføje dekorative detaljer til et badeværelse uden at optage en stor mængde af værelse. Du kan fortsat flise gulvet til den samme effekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com