Interiør farve ideer

April 13

Interiør farve ideer

Du vælger farver til at leve med for en overskuelig fremtid kan være svært. Visse farver balance bedre med andre, mens nogle nuancer ikke bør være blandet. Vælg specifikke toner til at udtrykke personlighed eller humør du ønsker at forbedre i et bestemt rum.

Naturlige tilgang

Farverne i naturen tilføje en afslappende element til dit hjem. Vælg en varm hue i grøn for vægge som baggrund for rummet. Grønne skal efterligne grønne træer og græs, men. Afstå fra at trække for meget opmærksomhed på væggene med et lyst eller blågrønne. Omfatte møbler og væg pynt i hvid og off-white nuancer, som vil afbalancere intensiteten af de grønne vægge. Ud over farver, skal du bruge teksturerede materialer for at afrunde den naturlige udseende. Bambus nuancer og mursten pejs omgiver kan intensivere den hvid og grøn tone allerede sat i rummet. For at fuldføre område med en god eklektisk blanding af farver, tilføje kølige toner som koral rød og aqua blå for pyntepuder og lysestager.

Moderne komfort

I et moderne værelse er målet at skabe et afslappende rum, der kan bruges til mange formål af hele familien. Vælge en baggrundsfarve, såsom cool blå, som understreger følelsen af ro, endnu kan interagere med pulserende farver samt. Undgå blues med undertoner af gul eller grøn, som kan afskrække ro du søger at formidle. Lyse hvid trim vil fuldføre dristighed af de blå vægge. Omfatte lyse gule og appelsiner for boligtekstiler såsom puder og gardiner. Tyk hvid blinds er et godt valg for vindue behandlinger. Prøv gul, orange og blå accenter til dekoration af bordplader og vægge.

Victoriatidens luksus

Vælg rig, intense farver til at skabe en overdådige rum. Indarbejde en blomme-rød farve for at bringe en opulent føler af royal lilla i den romantiske mangfoldighed af mørk rød. Skitsere plads i cremet hvid trim og bløde brune til puder og billedrammer. Placer guld-tonet forhæng over Vinduer og tilføje små nips i den samme guld hue. Tanken om dette farveskema er at foreslå luksus, en effekt der Victoriatidens farver vil forbedre. Sofaer og stole bør være betrukket i mørk grøn eller blå. Tilføje klud af de samme toner til sideborde og køkkenstole.

Tidløs klasse

I et tidløst rum, farve skaber balance og lindrer miljø. Den grundlæggende klassiske farver - hvide, sort og mørk brun--hjælpe med at opnå denne effekt. Væggene skal være lys og løft i en off-white eller cremet hvid farvetone. Vælg trim er enten lysere eller mørkere end væggene, men kun af flere nuancer. Dit mål bør være at vælge farver i en stram spektrum til at øge den tidløse appel. Boligtekstiler bør afspejle den trim farve for at bringe balance fra væggene til midten af rummet. Accenter kan have sorte eller brune nuancer-- eller begge dele sammen til en verdslig føler. Billedrammer, væg sconces og tabel accenter bør være mørke toner såsom chokolade brun og dybe sorte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com