Interiør maleri ideer til moderne huse

September 18

Interiør maleri ideer til moderne huse

Moderne huse tilbyder den ideelle Tom skifer til en lang række forskellige interiør maleri ideer. Neutrale farver er altid sikker væddemål. Fokus på fører en mere økologisk livsstil kan også oversætte til ved hjælp af farver, som du ville finde i naturen. Hvis noget fed er at foretrække, bredt, åbne rum og frisk overflader af moderne interiør kan også håndtere mere dramatiske farver. Mens mange faux finish er designet til at genskabe en patina af alder, ser nogle dekorative finish friske og helt moderne.

Neutrale farver og gråtoner

Neutrale er så alsidige, at de aldrig vil gå ud af stil. De er perfekte for folk, der ønsker et interiør, der vil matche noget. De holder rum, lyse og luftige. Beige og linned hvid også tilbyde den perfekte baggrund for farverige tilbehør. Grå er den hotteste nye tilføjelse til den neutral palet. Det vil bringe en subtil kølighed til ethvert rum.

Sort og hvid

Sort og hvid er fed og bidsk. Tilføjelser af mættede perle farver virkelig tilføje en pop til denne traditionelle par. Sort og hvid kan se både retro og helt moderne. Det er en klassisk kombination, der forbliver frisk.

Økologiske farver

Principper om bæredygtighed og "grønne" design er på folks sind. De også påvirker udsmykning beslutninger. Lav - og nej-VOC maling er populære, som er jordfarver. Greens og blues ændres fra kid-venlige pastel til økologisk med tilsætning af lidt grå eller brune. Disse jordfarver ser især passende med lys bambus gulvbelægning eller græs tæpper.

Metallics

Metallak er en dekorative finish, der er velegnet til en moderne interiør. Metallisk finish er tilgængelige i en vifte af andre farver end sølv og guld. De tilføjer en subtil, iøjnefaldende glød til dine vægge. Metallak kan bruges sammen med mat maling til at oprette en interessant mønster af lodrette striber.

Stencils

Stenciled vægge kan se traditionelle, især hvis mønstret er små. Fed, storstilet stencils er en måde at opdatere denne dekorative finish. Lineær designs, der ruller, hvirvler og asiatiske blomster er klassiske i deres appel. Stenciled designs kan males i en lignende farve til væggen eller en metallisk finish for en blødere look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com