Interiør maleri ideer

February 14

Maleriet et rum er en nem og billig måde at give den en ny dekorativt udseende. Der er hundredvis af farver og ubegrænsede kombinationer af farver at vælge imellem. Og der er valg i stil, såsom faux maleri eller tekstureret maling. Interiør maleri er ikke bare en frakke af farve på væggene; Det er et dekorativt element, der giver indflydelse og inspiration i din boligindretning.

Historie

Hulemalerier, stammer tilbage tusinder af år, afbildet billeder af dyr og mennesker og handlinger af begge. Maling farver var røde og sorte. Røde foregik fra venerne i jernmalm fundet i rock. Sod og forkullet træ forudsat sort. Pigmenter blev kombineret med animalsk fedt til at gøre maling.

Vægmaleri fortsat skal anvendes til dekorative formål. Under renæssancen malede Leonardo da Vinci "den sidste nadver" ved hjælp af tempera maling--en blanding af æggehvide, vand og pigmenter.

Olier kom i brug, og derefter akryl. Vægmalerier udviklet sig til trompe l'oeil, hvor maleren forsøger at narre øjet. Et trompe l'oeil kan skildre en indgang til en have, et vindue med en fantastisk udsigt eller en tabel med en vase med blomster sat på den.

Funktion

Maling tjener til at forbedre et rum--for at supplere en Boligindretning. Malede vægge giver en færdig kigge og tilføje en dimension af farve. Malingen giver også mulighed for at udtrykke din kunstneriske side. Du kan male dine vægge, dine lofter og endda dine gulve, ikke kun med farver, men med designs og mønstre samt. Malingen er nem at anvende og fejltagelser er nemt at rette.

Typer

Accent væggene er en ukompliceret anvendelse. Dette design idé indebærer male én væg en farve, der står i kontrast til de andre vægge. Brug dette til at fremhæve et kunstværk, en antikke stykke af møbler eller dekorative vignet.

En anden enkle, men effektive anvendelse af maling er den two-toned væg. Male nederst halvdel af dine vægge om mørke, rige farve og male toppen halvdelen af samme farve, kun to til tre nuancer lysere. Brug en stol jernbane langs overgangsbestemmelser sømmen.

Maling kan også bruges til at skabe striber eller tilføje geometriske figurer til dine vægge. Disse programmer kan være effektiv i store værelser til at bryde op den lange flade af væggen. Harlekin mønstre arbejde godt for en accent væg. En flise eller mursten mønster tilføjer visuelle interesse til et mindre rum, såsom et badeværelse eller køkken spisekammer.

Effekter

Faux finish er visuelt spændende. Sponging, er i hvilket en lysere nuance er sponged på en mørkere farve, effektiv for værelser med en ellers banalt interiør, som et lidet anvendte badeværelse eller en back post. Ragging er et godt program til vægge, der har orange-skræl teksturer eller har været genstand for reparationer.

For en mere nuanceret effekt, kan du prøve colorwashing. Denne teknik skaber et mere rustikt og antikt udseende. Med colorwashing male du en mørk skygge på væggen i flade maling. Bruger den samme farve, tynd maling med vand, ved hjælp af seks dele vand til én del maling. Anvend fortyndet maling i kryds og tværs mønstre. Lad tørre natten over og gentage processen.

Advarsel

Både trompe l'oeil og vægmalerier er spændende, dynamisk Tilføjelser til interiør design. Skildringer af fantasifulde haver eller skylinen kan tage et værelse fra ordinære til ekstraordinære. Men medmindre du er i stand til at sådanne detaljerede gengivelser i stor skala, er det bedst at ansætte en professionel. Dette kan være dyrt: en detaljeret vægmaleri for en 8 af 10 fods mur kan være så meget som $7.000.

Før du skriver at indskrive, være sikker på, du kan leve med at vægmaleri i meget lang tid. Og hvis du agter at flytte inden for et år eller to, vil du sandsynligvis nødt til at male over vægmaleri at tiltrække købere.

Overvejelser

Med så mange farver, hvordan du vælger den rigtige farve eller farvekombination til dit projekt?

Farverne har en psykologisk og fysisk virkning på dig. Rød er en varm farve; bruge det til værelser med masser af action. Blå er en cool farve, så brug den til mere meditativ rum eller værelser, hvor du skal fokus, som et hjemmekontor.

Grøn er beroligende og fungerer godt i børns værelser og formelle spiselokaler. Orange er mere dynamisk, og som gul, øger din appetit. Bruge disse farver i din morgenmad krog.

Bruge lilla og sort sparsomt. Disse er stor markeringsfarver, men for meget af enten kan gøre rummet ser trist og kedelig.

Brug farve psykologi som en guide, er du sikker på at vælge den farve, der passer til rummet. Nogen af de maling ideer nævnt her vil arbejde med en bred vifte af farver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com