Interiør maleri retninger

March 15

Interiør maleri retninger

Ikke bruge tusindvis af dollars på en indendørsarkitekt, som vil kun spørge dine meninger og bruge flere af din penge leje entreprenører til at gøre simple job du selv kan gøre. Gem dine penge ved at bruge dine egne udtalelser for at udvælge malingen og afsætte en weekend til at genskabe din plads. Tag en tur til din lokale isenkræmmer eller byggemarked center, afhente et par forsyninger, og komme til at arbejde malerarbejde dit værelse.

Instruktioner

•Vælg base malingen eller primer og interiør maling farve du ønsker. Beregning af maling skulle for mindst én base coat og to finish frakker ved at måle længden og bredden af den ene væg i kvadratfod. Multiplicer disse målinger sammen for at få det samlede areal af muren, og Gentag for hver væg. Måle område af enhver vinduer eller døre, og trække det fra området samlede væg. Hver gallon af maling kan dække omkring 350 kvadratfod. Afhente 1 gallon af grundmaling eller primer for hver 350 kvadratfod af væggen og 2 gallon af interiør maling for hver 350 kvadratfod, fordi du har brug for to frakker af interiør maling.

•Tag møbler fra værelse, og tape plast drop kluden rundt baseboards, crown molding og loft for at forhindre skader. Åbn et vindue til ventilation.

•Patch nogen huller i væggene bruger en gipsvæg sammensatte og vaske væggene ned med varmt sæbevand og en vaskeklud til at forberede maleri overfladen.

•Pour base coat maling i maling bakke, og pels paint roller ved at rulle det på tværs af maling bakke tekstureret overflade. Sørg for der ikke er en stor mængde af maling på de roller, der kan forårsage dryp.

•Paint hver væg med base coat med lange støt strøg af rullen. Bruge pensel, maling i de områder, der rullen ikke kunne nå, herunder hjørner og områder nær baseboard og loft. Consult base coat maling kan for den omtrentlige tørretid. Skyl maling bakke og roller.

•Pour interiør maling farve til maling bakke, og frakke grundigt roller i malingen. Roll paint roller i konsekvent opadgående og nedadgående streger på tværs af hele arealet. Bruge pensel, maling i de områder, der rullen ikke kunne nå. Vente på det første lag af interiør maling tørre og derefter anvende en anden frakke.

•Tag malere tape fra baseboard, crown molding og loft. Rydde op i plast drop-klude. Skridt tilbage og beundre det endelige resultat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com