Interiør skab ideer

February 28

Interiør skab ideer

Fra hjem til hjem, indre af skabene ser relativt ens. Der er en enkelt hylde og en stang til at hænge tøj fra, ofte bygget af wire eller træ. Denne "one size fits all" skab stil ikke, faktisk passer til enhver livsstil, garderobe eller opbevaring problem. Samtidig med at bringe i en brugerdefineret closet designer at størrelse op dine behov og skabe en perfekt plads for dig er god (hvis du kan råd til det og vil betale for det), det er på ingen måde, din eneste måde at opnå en brugerdefineret interiør skab.

Sko rum og stativer

Hvis du har en stor samling af sko, kommer et spinkelt plastik sko bøjle eller et bjerg af sko bokse ikke til at arbejde meget godt. Hvis du har investeret i dine sko, også investere i at skabe den perfekte plads for at holde dem organiseret. Robust, vinklet træ sko stativer holde skoene i orden og på skærmen, hvilket gør det lettere at finde og hente den rigtige par. Shoe cubbies kan gøre jobbet så godt, viser par, så de er tilgængelige og inden for rækkevidde. Hvis dit skab er stor, skal du placere en bænk i dit skab sammen med en lavt vinklet spejl, som de bruger i sko butikker. Denne måde, kan du prøve sko let og vælg bare den rigtige par.

Opbevaringshylder

Uanset om closet er til tøj eller generel opbevaring, tilføje flere hylder er en god måde at konvertere flere af skabet til brugbar lagerplads. Line en eller to vægge med hylder. Hvis du er bange for at tage væk plads fra tøjet hængende, overveje at installere en anden hylde under din første, eller endda en tredje ovenfor, hvis dit skab er høj; denne ekstra plads er ideel til tøj du bære sjældent men ikke ønsker at slippe af med.

Belysning

Det er svært at finde noget i en dim skab. Investere i dit skab belysning, selvom det er lille. Bruge små gulvniveau lys til at belyse sko foret langs gulvet. Til din vigtigste belysning, ikke stole på en enkelt, overhead kilde. Placere flere lys i loftet til at belyse alle områderne af skabet, og tilføje et par lys bag sconces på ubesatte væg områder til at belyse objekter i øjenhøjde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com