International udsmykning idéer

September 30

International udsmykning idéer

Kan du dit hjem for at afspejle din verden rejser eller blot nyde smagen af en lille fremmed indflydelse på design. Overveje elegante, eklektisk og oplysende måder at tilføje internationale elementer til dit hjem udsmykning. Låne enkelhed fra asiatisk design eller moderne versioner af Bauhaus. Gå minimalistisk eller kanal Frida Kahlo for maksimal farve og etnisk art.

Ekstra moderne appel

I efterkrigstidens krig I Bauhaus Skole af design påvirket en stil med moderne interiør behandling, der understregede simpel, åbne rum, prunkløst materialer og ren funktion over arrangeret indretning. Denne radikale design afgang var kendt som den internationale stil, men over tid blev individualiseret og fortolket overalt på et spektrum fra minimalistisk til rumalder industri. Nogle kendetegnende for lignet-down moderne stil, der stadig holder international appel er hvide eller neutral farvet vægge uden designfunktioner som stol skinner, paneler, beadboard eller krone støbninger; nøgne gulve af træ, sten, beton, mursten eller fliser med kun den lejlighedsvise fladskærms-vævning, geometrisk-mønstret tæppe til at dække dem; masser af glas-glasvægge, glas mursten, glasdøre — og uncurtained vinduer, plain persienner eller hvide gardiner; strejf af farve i moderne malerier, en lyse pude på en neutral sofa eller en glaserede keramiske pot på et træ bord.

Asiatiske indretning

Asiatisk design er en stil med så mange fortolkninger at det kan spænde fra forgyldte og udarbejde til Tom og Zen. Generelt er omfavner indrettet med asiatisk design overskueligt, enkle linjer og mellemrum, naturlige farver og materialer, lave møbler og en følelse af harmoni og balance. For en asiatisk look, du behøver ikke at sætte rispapir nuancer og dække gulvet i tatami måtter — selv om du evt. Tilføje en bambus plante i en celadon keramiske pot, en broderet silke pude eller en lakeret kabinet til et ekstra værelse med unfussy moderne møbler og dit værelse erhverver en asiatisk føler. Lære principperne i Feng Shui-holde døråbninger klart, tillader mellemrum til at flyde ind i hinanden, være opmærksom på møbler placering og reparere noget beskadiget eller brudt, gerne en utæt vandhane. Brug en bambus kinesiske bryllup kurv i spisestuen for at holde servietter og dækketøj. Hænge en rød silke lanterne i posten foyeren at kaste den varme glød af lykke på dig og dine gæster.

Den mexicanske "blå hus"

Mexicansk-inspireret design funktioner terra cotta gulvfliser, huse, bygget omkring gårde med værelser, der åbner ud mod en gårdhave, stuk vægge, vivid vævninger og keramik med lyse gule, røde, appelsiner, turkis og blues og lime grøn. Døre, skodder, borde og stole er lavet af stærkt udskåret træ og smedejernsrækværk; Sconces og lysekroner er fundet i hele huset. Prøv en udgave af mexicansk stil, der går endnu lysere ved at tage design tips fra kunstneren Frida Kahlo blå hus i Mexico City. Kahlo malet sit køkken bord og stole Kanariske gul og vinduet rammer en lyse Kornblomst blå og grøn bregne. Hun elskede indfødte kunsthåndværk og anvendes hånd-kastet keramik til madlavning og servering, viser de smukke retter som kunst, når de ikke var i brug. I hele huset, Aztec sten hoveder deler plads med makabre papir-mache marionetter og malerier af Kahlo, Diego Rivera og deres venner. Bringe endnu mere liv til din farverige mexicanske dà cor ved at udfylde værelserne med grønne og blomstrende tropiske planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com