Introduktion til franske motiver

December 27

I århundreder, har Amerika lånt fra europæiske trends inden for mode, musik og design. Frankrig, især har produceret en række interiør design motiver. Nogle er passe, men andre fortsat må tilpasses moderne interiør. Du kan dekorere et værelse i stil med et enkelt motiv eller låne individuelle elementer fra forskellige motiver til at dyrke din egen fortolkning af fransk design.

Louis XIV

Louis XIV stil er opkaldt efter den 17th århundrede franske konge, som pioner det, og det er så overdådige og regal som monarken selv. Det er kendetegnet ved fed farve kombinationer (som Bourgogne og guld), forgyldte spejle og andre forgyldte blomstrer, store portrætter pryder væggene og stærkt stiliserede møbler. Møbler af dette motiv er knyttet til håndværksmæssig kvalitet. Møbler har en tendens til at være tung, med hovedvægt på eg og mahogni, og pyntet med detaljer i ibenholt, messing og damask.

Franske rokoko

Fransk rokoko er præget af overflod så godt, men det er en mere tonet ned version end Louis XIV. Rokoko har en lys, luftige, feminine touch og afhængig af lyse farver som pink, hvid og off-white. ARC og arabesque motiver giver det en væske følelse. Fransk rokoko også indført nogle Oriental indflydelse i europæiske Boligindretning.

Franske Neo-klassisk

Franske Neo-klassisk er en mere moderne motiv, der genopliver det symmetriske, afbalanceret udseendet af romersk og Geek æstetik. Det er kendetegnet ved lige, flade overflader i stole, borde og senge. Vægge kan være malet i en lys farve eller nogle gange et simpelt design som en blå himmel og skyer. Franske Neo-klassisk indarbejder søjleformede arkitektur i kraterets.

Provence

Provencalsk design er et andet motiv, der understreger de rustikke, enkel kvaliteter af den gamle verden og landskabet. Provence-inspirerede design er afhængig af naturlige materialer og jordfarver give et værelse karakter. Stolens halm siddende eller træ ladderback er klassisk provencalsk indretning. Baldakin eller sort jernsenge er også karakteristisk. Mønstre i festlige men dæmpede farver går også godt med dette motiv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com