Iris pære opbevaring

July 26

Iris pære opbevaring

Iris blomster varierer i farve fra hvid og gul til rød eller lilla. Mens iris kan overleve i en række forskellige steder, herunder ørkener, sumpe eller endda kolde nordlige klimaer, skal iris planter alle pærer opbevares på et tidspunkt. Ligegyldigt hvis du gemme iris pærer under den lange vintersæson, eller blot gemme dem mens forberedelserne til transplantation, er det vigtigt at huske nogle grundlæggende retningslinjer på for at opnå optimale resultater.

At fjerne Iris planter

Før opbevaring iris planter, er det vigtigt, at de korrekt fjernes fra deres nuværende voksende placering. Bruge en spade til at omhyggeligt grave op hver enkelt plante, og fjern eventuelle overskydende jord. Kontrollere planter for tegn på skader eller sygdom, og bortskaffe enhver iris planter, der synes at være inficeret.

Vælge korrekt opbevaringsbeholder

Lagrede iris planter bør opbevares i en beholder, der er lavvandet eller har ventilation revner. Planterne bør placeres i et enkelt lag på bunden af beholderen, og dækket med et stykke opbevaring materiale. Tillad iris planter tilstrækkelig plads og ventilation---hvis du har en stor bestand af iris, skal du muligvis flere opbevaringsbeholdere.

Beskytte iris under opbevaring

Vælg rent sand, sphagnum som har været dæmpet eller fine træ chips og brug som isolering og opbevaring materiale til dine planter. Opbevaring materiale bør dække mindst tre fjerdedele af planterne, men mere dækning er altid bedre.

Beliggenhed

Regnbuehinderne bør holdes i et køligt, dim placering. Sørg for der er tilstrækkelig luftcirkulation til at forhindre mug eller bakterier vækst på planterne. Iris oplagrede billetpris bedst ved temperaturer omkring 50 grader Fahrenheit.

Overvåge iris regelmæssigt

Kontrollere iris regelmæssigt for at sikre, at de ikke har tørret ud eller er begyndt at rådne. Hvis planterne vises for tør, sprøjte dem med et let lag af vand. Desuden, hvis nogen af planterne synes at være rådner op, kassere dem straks, sammen med den opbevaring materiale, der kan være kommet i kontakt med denne særlige anlæg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com