Iscenesættelse ideer til at sælge et hjem hurtigt

March 10

Iscenesættelse ideer til at sælge et hjem hurtigt

Iscenesættelse et hjem for potentielle købere øger dine chancer for at sælge huset. Iscenesættelse fjerner nogle spor af din families daglige liv, hvilket gør det nemmere for købere at forestille sig selv og deres ejendele i huset. Det kan være besværligt at holde huset så ren og uncluttered mens du bor i det, men ved at fokusere på dit hjems fremtoning, du øger dit hjems omsætteligheden.

Udvendige iscenesættelse

Dit hus udvendigt er den første ting en køber vil se. Rengør værftet grundigt, tilføje barkflis til dine planter og holde plænen godt vedligeholdt. Male huset, hvis den eksisterende maling skår eller rense husets eksteriør med en effekt spændeskive. Ren din terrasse og havemøbler samt. Flytte skrald og genvinding dåser bag huset, så køberne ikke se dem, når de først ankommer. Placer en potteplante i nærheden af hoveddøren.

Forstuen iscenesættelse

Rens området inde i din hoveddør og fjerner enhver rod. Butik sko, rygsække og andre elementer i en nærliggende skab i stedet for at lade dem. Købe en ny velkommen mat og sørg for forstuen er godt oplyst.

At de-clutter

De mindre varer en potentiel køber ser, jo større hvert værelse ser. Går gennem dine ejendele til at finde ting, du ikke ønsker eller har brug for længere. Du ønsker at de-clutter før man går alligevel, og at slippe af med uønskede elementer gør mere plads til at gemme dine ønskede ejendele ude af syne. Hold en yard salg, hvis du har tid, eller donere din uønskede elementer, hvis du ikke gør. Placere genstande som ferie dekorationer og out-of-season tøj i stuverum til at gøre din loftet, kælderen og toiletter ser frikirkelokaler og derfor større. Sætte væk familie fotos for at gøre det nemmere for købere at forestille deres egne fotografier, hængende på væggene.

Holde overflader klar

Din kaffemaskine, stå mixer og brødrister kan ikke virke som rod for dig, men til en køber, de gøre dit køkken ser ud som det har mindre counter plads end det egentlig gør. Der er afsat rum i kabinetter eller toiletter til stash disse elementer, når køberne kommer forbi. Forsøger at fjerne papirer og andre elementer fra borde og tællere i sidste øjeblik når en køber er på vej over kan resultere i mistet lektier og andre vigtige papirer, så gøre dette til en daglig opgave.

Ren

Dyb rense dit hjem 's interiør og derefter rense alle overflader jævnligt. Ren windows gør huset ser lysere og renere. Rene gulve og badeværelser er mere tiltrækkende for købere. Fjerne døde blade fra stueplanter og sørg for, at sengene er redt. Ren badeværelse, efterlader ingen meldug i badekarret. Male injektionsmørtel for at gøre det ser frisk og ren.

Last-Minute rører

Slukkede friske blomster, slukke for fjernsynet og spiller blød musik, når potentielle købere kommer på besøg. Tænde lygter at gøre huset ser lyse og åbne vinduerne ti til femten minutter før købere ankommer til luft ud din værelser. Bage cookies i ovnen vil fylde dit hjem med en dejlig, minder-hjem duft.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com