Isen i fryseren af nyt køleskab smager dårligt

March 13

Isen i fryseren af nyt køleskab smager dårligt

Mange køleskabe har en automatisk ice maker indbygget fryserum samt en ice dispenser og vand springvand bygget ind i fryseren døren. Efter installation af et nyt køleskab er der visse skridt at tage før du bruger isen produceres af automatisk ice maker eller drikkevand fra vand dispenser. Springe disse trin vil forårsage indledende is og vand produceret af køleskabet til at smage dårligt.

Vandgennemstrømning

Køleskabet modtager sin vandforsyning fra en vandforsyning linje tilsluttet en vandforsyning ventil på væggen i køleskabet. Vand-forsyningen ventil tilsluttes vand-indsugningsventilen på bagsiden af køleskabet. Indsugningsventilen har to levere rør, at overføre vand fra indsugningsventilen til ice maker eller vand springvand. På de fleste køleskabe passerer vandet gennem en vandfilter, der fjerner opløst tørstof fra vand inden vandet strømmer til springvand til ice maker.

Skyl vandforsyning linje

Under installationen af vandforsyning linje på bagsiden af køleskabet er det vigtigt at forbinde udgangen af vandforsyning linje i en spand. En gang i spanden, tænde vandforsyning ventil til at tillade et par Potter vand til at flyde gennem vandforsyning linje, som fjerner støv, snavs og snavs fra indersiden af linjen.

Skylle vandfilter

Når vandforsyningen linje er installeret, og køleskabet er klar til brug, er det vigtigt at skylle vandfilter samt den interne VVS i køleskabet. For at gøre dette, dispensere vand fra springvand på fryser døren i et målebæger, dumping vandet efter behov. Fortsætte indtil mindst to til tre gallon af vand er udleveret.

Kassér is spande

Ismaskinen begynder at producere is straks efter vandforsyning linje og køleskabs magt er forbundet. De første par spande af is kan indeholde partikler fra fremstillingsprocessen og skal smides væk. De fleste køleskab producenter anbefaler kassere de første to fulde spande af is, hvorefter isen vil ikke længere smage dårligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com