Ismaskine 404A fejlfinding

February 19

Ismaskine 404A fejlfinding

Ismaskiner med en 404A betegnelse bruge R-404A som kølemiddel, og er lavet af flere forskellige fabrikanter. Maskinerne er typisk meget store i størrelse og oprette kubik is på en lodret indefrysning overflade, normalt til kommerciel produktion i restauranter, hoteller, cafeterier, sovesale og andre miljøer, der muligvis storproduktion af is. Før kræver reparationsservice, kan fejlfinding en 404A ice maker være nyttigt, hvis der opstår problemer med ice maskine.

Instruktioner

•Kontrollér kraft ledning og sikre ice maskine er sluttet til en stikkontakt, selvom ice maskine ikke fungerer. Erstatte eller nulstille sikring eller afbryder efter behov.

•Skub og lad gå "Fryse" knap eller drej hovedafbryderen til "På" Hvis der er strøm til ice machine, men enheden er slukket.

•Rengør indsugningsventilen vand og kontrollere, om eventuelle blokeringer, hvis der er nogen ice produktion eller en fejl vises på betjeningspanelet. Drej vandforsyningen ventilen fuldt ud. Find vandstanden float inde den vigtigste bin, og tryk ned for at frigive, hvis flyderen er fast ned i position.

•Laveste termostat temperatur hvis enheden virker varme og ingen isterninger er produceret. Tillad flere timer for et nyt parti af isen skal oprettes.

•Rengør kontrol bedømmelseskomite display panel lys blinker. Push og slip "Off" eller "Fryse" knap, afhængig af model.

•Rengør sensorerne inde bin med en fugtig klud hvis enheden ikke stopper produktionen som forventet. Placere noget foran sensorer og hold øje med dem at blinke, der angiver, at sensorerne fungerer. Hvis de ikke blinke, kontakte en service professional.

Kortindgangsdør et servicecenter for bistand hvis opstår andre problemer eller problemet er ikke løst gennem enklere metoder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com