Isolerende Blinds til Windows

November 5

Windows giver lys og gør det muligt at nyde udsigten, men de også tillade mere koldt luft ind i huset i vinter og opvarme huset om sommeren. Windows kan udgøre 10 til 30 procent på din varmeregning i en nordlige klima såsom Wisconsin, ifølge University of Wisconsin forlængelse, og 25 til 40 procent af køling omkostninger i det sydvestlige USA. Tilføje isolerende blinds kan skære nytte omkostninger om sommeren og vinteren.

Instruktioner

•Vælg en slags blind for dit vindue. Isolerende blinds, også kendt som cellulære blinds eller nuancer, har en honeycomb design, der fælder luft mellem lag af stof. Vælg en enkelt, dobbelt eller tredobbelt honeycomb mønster. Disse blinds er let og giver lys, men giver en god isolering. Disse blinds rejse fra toppen, lavere fra bunden eller begge dele. Du kan vælge blinds i mange farver, enten gennemskinnelige at lade i lyset eller uigennemsigtig for ekstra beskyttelse af personlige oplysninger.

•Decide på placeringen af blinds. Du kan installere din isolerende blinds i vinduesrammen eller uden for vinduesrammen. Inside-the-frame installation, skal du installere monteringsdele øverst i vinduet. Udenfor rammen montering dækker hele vinduet. Siderne af blinds går lidt ud over kanterne af vinduesglas og du montere hardware over vinduet.

•Measure din vinduet dimensioner. Inside-the-frame installation, måle bredden af dit vindue på toppen, bunden og midten og orden den snævreste af disse målinger. For blinds, der monteres uden for vinduesrammen, har plan om et overlap på alle sider af 1 1/2 til 3 inches.

•Mark placering af skruer til bjerget hardware med en blyant. Bor en igangsætter hul med bore-skruemaskine og en smule mindre end størrelsen på dine skruer. Dette vil gøre det lettere at installere skruerne.

•Skru monteringsdele inde vinduesrammen eller over rammen, afhængigt af den installationsmetode, du har valgt. Installere én side af opklæbning hardware, så den anden.

•Beskyttelseshætte til at klikke montering jernbane på plads. Trække ned blinds og kontrollere, at de er centreret og passer ordentligt.

Tips & advarsler

  • Brug en metal målebånd for de mest præcise målinger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com