Isolerende egenskaber af støbt-In-Place beton

November 23

Isolerende egenskaber af støbt-In-Place beton

Støbt-in-place beton er et simpelt koncept. Betonblokke eller andre former er lagt på fundamentet eller væg struktur. Våde beton hældes i formen. I nogle tilfælde er stemmer fjernet. I andre, er det stadig. Som den isolerende egenskab af beton er allerede fremragende, forbedrer forlader formen i stedet blot denne kvalitet.

Isolerende former

En form for cast in place er isolerende konkrete form eller mug. Dette er en type af støbt hvor former, selv, er designet af polystyren isolering. På den eksterne side bruges et hårdt lag. På den indre side bruges en blød, mere smidig lag. Betonen hældes i mellem dem. Isoleringen er her næsten uigennemtrængelige, langt bedre end isoleringen af sig selv. Hvis du tilføjer stykker af perlite--en vulkansk klippe, som er en af de mest isolerende på planeten--til beton, er isolering næsten fuldstændig lufttæt.

Konkrete udformning

Udformningen af et hus med træ, glasfiber og stål er fælles, men disse er mindre isolerende end beton. Ved hjælp af en konkret ramme, der fungerer som støbt til huset vil reducere energiomkostningerne med en betydelig margin - op til 20 procent i nogle tilfælde. Den konkrete ramme er en støbt-in-place stil, hvor den faktiske væg stilladser af huset bliver én stor skimmel. Som de isolerende former er den bedste form for isolering for et hus, støbt-in-place stilladser er andet mest isolerende metode. Da beton absorberer varme, udvinder varme fra huset i sommeren og holder på varmen om vinteren forhindrer udstrålende gennem muren på ydersiden.

Støbt beton egenskaber

Selv Tilføjelser til de konkrete mix, cast in place har et fremragende ry til isolering. Den vigtigste mekanisme for dette er, at betonen langsomt frigiver sin lagrede varme og dagen bliver køligere i løbet af natten, "chok" af varmeanlægget er mindre. Det samme er tilfældet for sommeren. Som den varmeste del af dagen kommer--normalt omkring kl--de konkrete løbende absorption af varme gør denne overgang mindre stressende for klimaanlægget. Men stemmer, selv kan forsinke denne proces. Hvis støbt forbliver på plads, kan så de isolerende egenskaber af beton inde negativt foretages at betonen ikke kan lave dens opgave at absorbere varmen. Derfor, det er bedst, hvis stemmer er fjernet efter hærdning af betonen, forlader beton direkte udsat for luft.

Andre fordele

Da støbt-in-place proces tørrer beton, som det indstilling i formen, vil betonen tør og bosætte sig bedre. Det betyder, at, som huset afregner efter de første seks måneder efter sin konstruktion, der vil være færre revner. Den oplagte fordel er, at der er færre steder for varme eller kolde luft at undslippe. Metoden støbt-in-sted med andre ord, tørrer eller hærder beton i kontrollerede omgivelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com