Isolering tilskud fra regeringen

March 29

Isolering tilskud fra regeringen

Den føderale regering giver tilskud til at isolere et hjem for energieffektivitet og lyd. Disse tilskud betales ikke direkte til den amerikanske boligejer. Internationale husejere i England, Australien, New Zealand og Canada modtager tilskud midler som tilskud til projektet. Uanset hvordan midlerne udbetales, anvendes disse offentlige isolering tilskud til at fremme brugen af energibesparende isolering i et hjem.

Lav indkomst Weatherization tilskud

Isolering tilskud i USA er betalt til organisationer inden for dit community. Organisationen skærme ansøgere, og enten betaler eller refunderer til isolering. Disse programmer dække normalt udgifter til installation i isoleringen. De er indkomst-baseret og er kun tilgængelige for personer, der opfylder programmets indkomst restriktioner. For at finde programmet i dit område, se for organisationer, der tilbyder "weatherization bistand." Du kan også ringe elektriske og / gas company for oplysninger.

Lydisolering tilskud

Federal Aviation Administration tilbyder stipendier til Fællesskaber for lydisolering boliger i nærheden af en lufthavn. Ligesom weatherization tilskud udbetales lyd grant midler ikke direkte til boligejer. Midlerne går til byen regeringen for dens støj kompatibilitet program. Byen installerer isolering, og grant midler er som regel bare refusion. Tilskuddet er undertiden udstedt før isolering arbejde begynder. Ring til din borgmester kontor for mere information hvis du bor i nærheden af en lufthavn.

Internationale offentlige isolering tilskud

Andre nationer tilbyde isolering tilskud for boligejere. Midlerne udbetales direkte til ejer i form af en rabat eller tilskud. Australiens energi effektive hjem pakke tilbyder $1.200 rabatter til ikke kun de boligejere, men også lejere, der bor i boliger, der er dårligt isoleret. Det Forenede Kongeriges Loft og hulrum mur isolering programmer er også tilgængelige til lejere samt husejere. I modsætning til de amerikanske programmer, kan disse betale så lidt som halvdelen af udgifterne til materialer. UK bevilger midler udbetales til lejeren eller boligejer.

Canadiske ecoEnergy eftermontere hjem Program

Canada giver tilskud midler direkte til boligejer. Programmet dækker ikke kun isolering, men også komplet weatherization i hjemmet. Det maksimale tilskud er $5.000. Ansøgere kan anvende før at have arbejde.

Amerikanske alternativ

Boligejere, der ikke opfylder betingelserne for de amerikanske isolering programmer kan være berettiget til skattefradrag. Skattefradrag, som et tilskud, der ikke skal tilbagebetales. De også hjælpe med at reducere boligejer skattepligt i slutningen af året. Kreditten kun refunderer for op til 30 procent af de udgifter, bortset fra installationen, op til $1.500.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com