Istandsættelse ideer

March 26

Er dit hjem en smule forældet? Finder du din værelser, kedelig og uindbydende? Det kan være tid til at overveje istandsættelse. Redecorating kan være en skræmmende opgave for nogle mennesker. Du kan ikke vide hvor man skal begynde, eller du kan bekymre dig, at du ikke har budget til at gøre alt, hvad du ønsker. Nøglen til istandsættelse er at udvikle en god plan. Start med nogle gode ideer, du elsker, og bygge omkring dem til at skabe rum i dit drømme.

Stil

Når du planlægger at nyistandsætte, først beslutte på en stil. Du kan indrette i samme stil, hvis du kan lide det, eller Prøv noget nyt og anderledes til at ryste op en smule. Der er ingen rigtige eller forkerte stil; Uanset om du elsker gamle land rustik indretning, moderne moderne eller shabby chic, din stil skal passe til din egen personlige præferencer. Kende din stil kan hjælpe dig sætte elementer sammen til en komplet og harmonisk udseende.

Inspiration

Efter at have besluttet på en stil, finde inspiration. Inspiration kan være et bestemt tema. For eksempel, hvis du planlægger at nyistandsætte i hytte-stil, kan du vælge en mere specifik tema som fransk provincial eller casual beach house. Du kan også finde inspiration i et objekt som et sengetæppe, en Persisk tæppe, et maleri eller en favorit samling. En anden måde at finde inspiration er et billede af et værelse i et blad, som du elsker. At vælge en specifik inspiration vil hjælpe guide dig og hjælpe dig yderligere indsnævre din indretning valg, som din farvepalet, møbler, kunst og tilbehør.

Genbruge

Selv om det er en god idé at komme af med alt i et værelse og starte med en tom skifer, nogle gange er det bare ikke i budgettet. Kig rundt på dine gamle møbler og tilbehør til at se hvad du kan genbruge til dit nye værelse. Måske kan du male dine møbler, har din eksisterende illustration omformuleret, farve din bomuld gardiner eller sætte en slip dække din perfekt god sofa. Nogle gange bare re-arrangere dine møbler eller ved hjælp af gamle stykker på en ny måde kan dramatisk ændre deres udseende. For eksempel tage den gamle kuffert ved foden af din seng og gøre det et sofabord, eller konvertere en gammel spisestue buffet i en sofabord.

Belysning

En af de mest almindeligt overset elementer når folk dekorere deres egne hjem belysning. Belysning er så vigtige for et værelse. Det skal ikke kun være passende for de aktiviteter, der kan tage sted der, men det kan hjælpe skabe en god stemning eller ændre humør med svirp af en switch. Overvej hvor meget naturligt lys i rummet bliver og hvordan det påvirker udseendet af rummet i dagtimerne. Du har måske for meget, som kan afhjælpes med nuancer. Hvis du ikke har nok, bliver du nødt til at kompensere med kunstigt lys. Opmærksomme på områder, hvor du vil gøre noget, der kræver god lys, såsom læsning, spise eller arbejder, og giver god opgave belysning. Derudover Planlæg stemningsbelysning for, hvornår du ønsker at slappe af eller underholde. Lysdæmpere er en fantastisk måde at hjælpe dig med at styre din rumbelysning.

Viser

Oprette en stor omdrejningspunkt i ethvert rum ved at oprette en udstilling af nogle af dine favoritsamlinger. Spredt ikke dem rundt i lokalet eller effekten er tabt; at sætte dem sammen vil indslag din samling som et kunstværk. Gruppe som ting sammen på hylder eller vægge for ensartethed. Hvis du vil lave en udstilling af fotos, skal du placere dem alle i rammer af den samme farve eller materiale. Vise din bedstemors porcelæn te potten samling på et sæt af hylderne eller hænge en vintage håndtaske collection langs en væg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com