Italiensk interiør hjem Design

January 16

Vejen hjem i Italien er designet og indrettet har ændret sig i løbet af de sidste par årtier. Italienske hjem afspejler nu smager af boligejer i stedet for blot at følge traditionelle tendenser. Nutidens forenklet tilgang til hjem interiør design i Italien favoriserer unikke og smukke stykker, som er funktionelle og attraktive.

Stuer

Bruge enkle stykker, som er elegante og komfortable. Antik sofaer og stole er ikke så almindeligt anvendt i italienske Boligindretning fordi de er ikke så behageligt som andre stykker. Når de anvendes, er antik sofaer placeret i et område, hvor de tilføjer en visuel effekt i stedet for en funktionel.Den typiske udseende i en italiensk hjem er i dag underspillet elegance, med naturlige farver i stedet for fed, dramatiske farver. Lædersofaer og stole er stadig udbredt i italienske stuer.

Køkkener

Italienske køkkener i dag har også ændret sig over årtier. Det plejede at være den mest oversete rum i huset, når du udformer. I dag, er det mere af en familie plads hvor familien samler til at forberede et måltid sammen. Tendensen går mod fastfood fortidens i Italien. Gøre en italiensk-designede køkken ved at fokusere på apparater og arbejdsområder. Brug ikke nips eller dekorative elementer, der tjener ikke noget formål i køkkenet.

Soveværelser og badeværelser

Du kan finde italiensk tradition i soveværelset, med sirlige massive hovedgærder i hundredvis af år gamle og messing og jern senge. Antikke stykker kombinere med moderne design. Opret en italiensk design i dit eget soveværelse med en udsmykkede og pralende hovedgærde, hvis du har plads til en.

Badeværelser betragtes som fristed og er designet som sådan. Fokus på sundhed og skønhed forbedrer i dag fremtrædende af badeværelset. Hvis du vil oprette en italiensk design i dit badeværelse, Planlæg at bygge din egen privat oase og spa.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com