Italiensk renæssance Boligindretning

November 24

Italiensk renæssance Boligindretning

Interiør design af den italienske renæssance, en periode, der strækker sig fra 1300-tallet til 1500-tallet, tilbyder en undersøgelse i symmetri, farve ansøgning og innovative artisteri. Bygninger og boliger bygget i denne periode er i vid udstrækning baseret på design af oldtidens Grækenland og Rom, hvor symmetri og geometri er de fremherskende principper. Som supplement til præcis styling af arkitektur, er interiøret rige på farver og detaljer.

Møbler

Valnød træer findes i hele Italien og den stærke træ bruges til møbler og kabinet. Indlæg og indviklede udskæringer er typiske for møbler, det være sig en lagring kabinet eller spisestue stol til lederen af husstanden. Marmor anvendes såvel til tabeller og disse udstille detaljerede udskæringer og indlægninger. Cassone, en kommode, der spænder fra små smykker tilfælde til store, bænk-størrelse stykker, er en af de mere bemærkelsesværdige design til at komme ud af den italienske renæssance. Den store cassone fungerer som en medgift bryst, hvor bruden bringer et aftalt beløb valuta og varer i ægteskabet; disse kan opbevares i cassone.

Tekstil

Silke, fløjl, hør og uld er brugt til strøelse, polstring og gardiner og vægtæpper. Gardiner loft til gulv i længde og ofte i en damask eller brokade. Gobelinerne spiller en vigtig rolle i interiør ikke kun som visuelt tiltalende kunstværker, men som et middel til at fortælle historier, som jagter, politiske begivenheder og religiøse lignelser. De tunge gobeliner kan også have tjent som et isolerende element i de store, luftige værelser på de rige.

Illustrationer

Den kringlet udskårne møbler, træ eller sten, også fungere som illustrationer i den italienske renæssance interiør. Menneskelige former, dyr, billedsprog, gentagelser af naturlige billeder såsom blade og blomster på en vinstok, og grafiske mønstre som en græsk nøgle er integreret til design af kabinet, stole og sofaer. Stiliseret møbler og gobeliner ansat mere velhavende borgere kunstnere til at male kalkmalerier på gips vægge af de offentlige rum i deres hjem. Kalkmalerier, ligesom Gobelinerne, fortælle historier, indbydende besøgende til at blive hængende og fortolke.

Farve

Kunstværker i gobeliner, freskomalerier og indrammede malerier giver meget af farve i renæssance interiør, samt draperier og møbler tekstiler. Væggene er lavet af gips og ikke givet til at holde maling som set i moderne tider. Interiør, dog er farverige; rød, blå og gul i deres primære nuancer er fremtrædende med lilla og grøn bruges overalt i mørkere nuancer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com