Italiensk renæssance udsmykning idéer

September 16

Italiensk renæssance udsmykning idéer

Den italienske renæssance var en periode i historien efter den mørke middelalder, når en fornyet interesse i klassisk græsk og romersk artefakter blev udbredt. Denne "genfødsel" eller "opvågnen" førte til øget interesse for kunst og udsmykning hjem med objekter af komfort og skønhed. For at genskabe den ekspansive fornemmelsen af den italienske renæssance i dagens hjem kræver lidt kreativitet og vægt på de oplysninger om fejlsignatur, der var fremherskende på daværende tidspunkt i historien.

Udskåret træ

En af de mest udbredte funktioner i italiensk renæssance udsmykning var afhængigheden af mørke, rige træ toner med tunge udskæring, ifølge ThemedHomeDecor.com. Træ møbler med tunge udskæring kan stadig findes på high-end møbler butikker, men med lidt tid og et godt øje, kan du finde lignende stykker på antikke butikker eller selv brugte butikker for meget mindre. Tunge træ døre med indlagte lysere toner var ofte fundet i paladser i denne periode. Udsmykkede træ mantels og rigt udskårne stole kan bringe den italienske renæssance føler til ethvert rum.

Rige tekstiler

Den italienske renæssance var også kendt for sin smukke gobeliner af pastoral scener og retten begivenheder. Du behøver ikke at bruge tusindvis af dollars for antikke vægtæpper til dit hjem. Overkommelig gobeliner ved hjælp af moderne produktionsteknikker er tilgængelige. Du kan også oprette samme virkning billigt med mosaik mønstre findes i stof butikker. Rige fløjl blev også brugt i udstrakt grad i den italienske renæssance. Bruge guld, rød eller kongeblå fløjl stof til at dække stolehynder og skabe en overdådige look til dit værelse. Lidt kreativitet kan producere de samme luksuriøse virkninger på et stramt budget.

Marmor

Den italienske renæssance bruges også marmor til at huske de gamle kulturer i Grækenland og Rom. En lille marmor bordplade, en rig marmor kappe eller lille marmor tilbehør kan forbedre renæssance føler i dit værelse.

Skulpturer & skulpturer

Den italienske renæssance så også brugen af statuer og skulpturer til at berige miljøet og efterligne de kunstneriske skatte af oldtidens Rom. Fugle, delfiner, dyr og menneskelige figurer med slående linjer i tunge materialer blev alle bruges til at genskabe de grave og grotter, der blev set i udgravninger i det gamle Rom, der var ved at blive gjort på tidspunktet, ifølge HomeDecorDirectory.net. Du kan finde lignende skulpturer på kunstbutikker, der specialiserer sig i gipsafstøbninger. Du kan også finde interessante skulpturer af denne type på arkitektoniske bjærgning værfter, der er blevet hentet fra gamle bygninger, der engang brugt disse billeder som en del af deres design.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com