Italiensk Restauranter i Beirut

September 26

Italiensk Restauranter i Beirut

Beirut er den kosmopolitiske hovedstad i Libanon, et land med en blanding af forskellige folkeslag og kulturer. Spise ude i Libanon kan omfatte alt fra en traditionel ret som schawarma eller frikadeller med tabbouleh salat til indisk eller thailandsk eller andre etniske fødevarer. Men hvis du er i humør til noget lidt anderledes, byen har masser af europæisk-inspirerede restauranter. Nogle af disse serverer fremragende italienske retter med friske råvarer.

Al Dente

Al Dente er beskrevet af Lonely Planet som "en favorit med Beirut forretningsmænd og et fantastisk sted til en særlig lejlighed." Denne restaurant er knyttet til den formelle Hotel Albergo, en italiensk-etablissement. Højdepunkter inkluderer et omfattende vinkort samt frisk pasta lavet på lokaler, risotto og enkelte pizzaer. Kjolen er formelle, og det er vigtigt at bestille forude.

Al Dente

Rue Abdel Wahab el-Inglizi, Achrafieh

Beirut, Libanon

011-961-1-202-440

albergobeirut.com

Scoozi

Scoozi, en mere afslappet italiensk restaurant, er beliggende i downtown Beirut. Det har specialiseret sig i træ-fyret ovn pizzaer. Fordi spisestuen er ganske lille, foretrækker de fleste mennesker at drage fordel af fortovet siddepladser. Pizzaer har traditionelle toppings som fire sæsoner (artiskok, proscuitto, peberfrugter og løg) eller mere omfattende kombinationer som aubergine, squash, hvidløg og grøn peber. En lang række antipasti og pastaretter som signatur Ravioli Scoozi--grøn ravioli fyldt med ost, spinat og svampe, i fløde sauce--er tilgængelige. Desserter omfatter et udvalg af is og sorbet. Kjole er afslappet.

Scoozi

Maarad gade

Beirut, Libanon

011-961-1-984-984

wanaeat.com/scoozi/index.html

Tartufo

Tartufo definerer sig selv som et pizzeria og trattoria eller en afdæmpet men stadig elegant restaurant. Spisestuen er attraktiv, med glas og stål dekorationer blandet med friske blomster og funky lamper. Ifølge restaurantens hjemmeside er målrettede publikum studerende og unge professionelle. Udover pizzaer indeholder menuen calzones og rige risotto. Der er mange fiske-og skaldyrsretter og hjemmelavede pastaretter med saucer fra Norditalien, der også tungt på fisk og skaldyr. Kjolen er elegant casual.

Tartufo

Achrafieh, Tabaris

Beirut, Libanon

011-691-1-202-832

altartufo.com


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com