Italiensk rustik: Sådan Bring toscanske Charm ind i dit hjem

February 22

Italiensk rustik: Sådan Bring toscanske Charm ind i dit hjem

Den italienske look er komfortable og når du parre den med et strejf af rustik appel, det bliver indbydende for alle, der indtaste dit hjem. Udsmykning et rustikke italienske hjem begynder med varme farver og et ønske om at holde tingene hyggelige. Bringe toscanske charm ind i dit hjem er billig og let at opnå når du ved, hvilke farver og andre elementer til at bruge.

Instruktioner

•Vælg en palet, der omfatter jordnær, varme farver. Rød, brun, grøn og gul er venlige farver, der fungerer godt med rustik indretning. De vil forbedre en italiensk stemning samtidig med at tilføje karakter til dine rum. For at give værelserne en hyggelig følelse, vægge male en diskret skyggen af guld. En dæmpet nuance af rød eller grøn på væggene vil også skabe en hyggelig stemning i dit hjem. Vælg to sekundære farver, der arbejder med farven på dine vægge og med din indretning at tilføje interesse for din værelser.

•Decorate med tekstur til at forbedre det rustikke look. Tekstur vises i tæpper og kurve, men du kan også male dine vægge med en stuk teknik til at give din værelser udseendet af autentiske italienske hjem. Kan du prøve en væg i et rum, før der indgås et helt rum. Keramik og terra cotta også tilføje til din indretning. Disse objekter supplere tekstureret vægge og forbedre det rustikke look.

•Decorate din værelser med træmøbler. Dette look øger den rustikke fornemmelse og du kan integrere planke borde og bænke med andre møbler til at skabe et unikt look. Willow stole tilføje interesse for værelser og gyngestole forbedre udseendet.

•Accessorize med den rustikke stil i tankerne. Bruge quilts til komfort samt viser off. Drapere dem over ryggen af en stol eller en pude, når de ikke er i brug. Vise tørrede blomsterdekorationer i metal containere. Brug træ eller jern lamper til en tiltalende touch. Hvis det er muligt, hænge en jern lysekrone i din spisestue.

•Vælg tekstiler med italiensk flair og rustikke appel. Fra den grove tekstur af uld og jute, enkel og ren bomuld, kan du finde mange typer af stoffer, der virker godt til at skabe en interessant kig. Gobelinerne er tiltalende tilføjelser, der vil tilføje et stænk af farve til ethvert toscanske-inspireret hjem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com