Italiensk tema Home Decor

February 12

Italiensk tema Home Decor

Italiensk indretning er kendetegnet ved en enkel og nede på jorden balance af naturlige farver og teksturer. Selvom udsmykning i renæssancestil, som er meget mere formelle end toscanske eller moderne italiensk, du vil stadig se på keramik, plante og bløde farver som en måde at få Middelhavet føler ind i rummene.

Typer

Mens der er mange forskellige stilarter inden for den italienske udsmykning tema, dele de fleste nogle fælles karakteristika værd at holde for øje. For eksempel, italienske møbler tendens til at være store og tunge, med stykker, der er normalt mørk i farven og har detaljerede udskæringer af natur objekter, såsom frugt eller fugle. Selv landstil italienske møbler er stadig tunge, ofte fremstillet af chestnut eller cypres og forstærket med rå jern, kobber, eller endog marmor.

Overvejelser

En af de nemmeste måder at oprette en italiensk-feel når dekorere et værelse eller et hus er at vælge rige og naturlige farver, for det meste ved at kombinere forskellige nuancer af røde, guld, brune og grønne. Terracotta er især populær, ikke kun som et materiale, men også som en farve. Det kan let anvendes på vægge, accenter eller endda gulve, afhængigt af rum i huset. For at give kontrasterende detaljer i røde og grønne, er tilbehør mere populære end maling. Planter, vægtæpper, stearinlys og området tæpper kan alle bidrage til at give et strejf af Italien til ethvert rum.

Identifikation

Hvis du sigter efter en toscanske føler, er det rigtige sted at starte i køkkenet, da dette er ofte den mest populære rum i italiensk hjem. Det klassiske italienske køkken har en "levende" føler, med accenter relateret til madlavning og spisning, såsom hængende hvidløg handsker, vævede kurve og hængende kobber pander og gryder. Gule og appelsiner er populære i toscanske køkken, fordi de er indbydende og troede at øge appetitten. Dekorationer relateret til vin (små malerier af druer) eller dekorative flasker vin eller endda olivenolie kan være både dekorative og praktiske.

Funktioner

Antikviteter og godt brugt stykker er populære i italienske indretning, da traditioner viser, at de fleste store, værdifulde stykker er afsagt inden for familier i generationer. For dem der ikke har fordel af at eje nogen familie stykker, kan loppemarkeder tilbyde en værdifuld ressource. Mange møbler og tilbehør produceret i 1930-erne og 40s opretholde det tunge, mørke look, der er hverdagskost i italiensk indretning. Da autentiske italienske stykker kan være dyrt, kan blande antikke amerikanske møbler med ægte import være vejen at gå for dem på et budget.

Ekspert indsigt

Tilbehør er afgørende for italiensk indretning. Grønne områder kommer først, som italiensk bryste sig med at holde et godt manicured haven. Selv hvis du ikke har et udendørs område, kan du stadig bruge potteplanter på windowsills eller oven på reoler eller kapper. Keramik, tørrede blomster og håndmalet kunst er også hjemme her, især hvis gjort til at matche den overordnede farveskema i rummet. Mens italienske møbler tendens til at være stor og omfangsrig, er tilbehør normalt let og luftig, giver en rig kontrast, der gør værelser føler sig mindre trangt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com