Italienske udvendige farver

December 11

Italienske udvendige farver

Hvis du ønsker at dekorere dit hjem med en italiensk tema, kan du allerede har nogle elementer i forskellige værelser i dit hjem, der viser forskellige elementer af italiensk design. For at fuldføre din udsmykning ordningen, skal du vælge udvendige farver samt. De nuancer, du kan bruge til at male på ydersiden af dit hjem vil gøre indendørs dekorationer du allerede har valgt endnu mere tiltalende.

Hvid

Maleri en italiensk hjem en klassisk hvid er en hilsen til renæssancen æra hvor mange italienske villaer blev malet denne farve. Renæssance hjem var også malet i bleg guld eller fersken nuancer, så det er helt fint at bruge disse nuancer for home accenter som skodder eller udendørs trimning for windows eller dør. Kontrasterende farve for at udligne de dæmpede farver er også et ideelt valg til at dekorere ydersiden af hjemmet; mørke eller rød-farvet træ ser attraktive når anvendes til de dør eller et vindue skodder og gøre huset især iøjnefaldende.

Gul

Gul, især lyse sorter eller gul, der viser flere af en guld hue, er en dejlig skygge til at dekorere ydersiden af dit hjem med, hvis du nyde konstruktion og design fra barokken. Maleri området over vinduet med en kontrastfarve hue (måske en mørkere farve ligesom chokolade brun eller rød) var meget almindelige i løbet af denne tid, og du kan bruge denne teknik til at gøre dit hjem skiller sig ud endnu mere. Hvis du vil bruge en dristigere nuance af gul, male hjem i guld samt--en tendens mange boligejere i barokken fulgt.

Brown

Nuancer af brunt, især lys brun eller café au lait, er vejledende for den nyklassicistiske stil italiensk udsmykning. Boliger på dette område var meget ensartet og rektangulære i strukturen, og brun maling anvendes til husene lavet dem synes statelige og sofistikerede. Brug forskellige nuancer af brun til at pryde ydersiden af dit hjem, hvis du vælger denne udsmykning ordning; for eksempel, kan tag skal instrueres i en rigere nuance af brun, såsom chokolade eller Mokka, mens den faktiske hjem er malet en tan eller beige farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com