Italienske væg farver

May 20

Italienske væg farver

Et sandt italiensk hjem er en varm, elsket og godt slidte rum. Det alene gør italiensk indretning en favorit stil af boligtekstiler i USA At finde den rigtige farve til en italiensk eller Middelhavet hjem er imidlertid lettere sagt end gjort. Alt for mange lyse farver kan gøre et hjem til at se Southwestern mens alt for mange mudret farver kan se mørke og nusset. For at finde de rigtige farver, du har brug at vide, hvad nuancer er virkelig italienske.

Hvid

Chokerende nok, hvid er en af de mest traditionelle og standard farver for en italiensk hjem, især i traditionelle italienske gårde. Desuden hvid er også en af de mest moderne farver for italienske i dag. Hvid kan være glat, ren og langt fra bondegård traditionelle. Når pudset og kombineret med traditionelle islæt, kan det stadig være gamle skole eller traditionel italiensk. I USA, kan ved hjælp af hvid i en italiensk farveskema være vanskeligere, hovedsagelig på grund af den forudfattede opfattelse at alle italienere lever i varme, fuzzy gul-farvet hjem kendt som den toscanske stil.

Brune, beige

Italienske hjem har ofte naturlige eller neutrale nuancer af brune og beige. Mens varme nuancer er okay, brune og beige arbejde bedre hvis mere forplumret er nuancer valgt. Farver, der fungerer godt omfatter gylden hvede, fløde, smeltet chokolade brun eller farven på en brun-beige sten. Brune og beige er nemme at arbejde med, især når redecorating et helt rum. Disse farver parre godt med varmt farvede woods og polstring i en række forskellige nuancer.

Appelsiner, gule

Gule og appelsiner er begge navnlig anerkendte farver i italiensk stil---især med den toscanske stil. Som med brune, vælge nuancer, der er enten muddled eller varm og parre accenter i overensstemmelse hermed. Med varme terracotta vægge, skal du vælge accenter, der er en smule mere neutral eller nusset-farvet i udseende. Ellers, alt for mange varme farver vil ligne en sydvestlige stil hjem i stedet for en italiensk hjem.

Grønne

Mange, mange nuancer af grøn passer godt ind i en italiensk stil hjem. Okker grøn, oliven grøn og salvie grøn er alle gode valg. Disse nuancer er naturlige, efterligne fødevarer eller planter udefra, så de er nemme at parre med andre nuancer i en italiensk farveskema. En dingier nuance af grøn, såsom olivenolie, kan nemt kombineres med en varmere nuance af gul eller beige, holde med den italienske look.

Accent farver

Italienske hjem trak meget af deres farve inspiration fra omverdenen. Markeringsfarver, der er fælles omfatte den dybe kobolt blå af Middelhavet, krikand blå himmel, en hjemmelavet vin eller olivengrøn fra de olivenlunde Bordeaux farve. Selvom disse farver ikke kan har været brugt som en vægfarve i en traditionelle italienske hjem, i USA er disse farver et godt valg for en accent væg. Andre italienske accent farver omfatter Valmue rød eller lavendel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com