Ivy Geranium & Spider mider

January 12

Ofte dyrkes i ampler eller i jorden senge i områder med tung skygge, ivy pelargonier foretrækker fuld skygge og trives i økologisk jord, når de vokser i tætte skygge. Selvom ivy pelargonier er dejlige, er de modtagelige for angreb af spider mider, som kan påvirke deres udseende og vigor.

Identifikation

Spider mider er almindelige skadedyr børnehave planter, træer og buske. Spider mider er ikke insekter, men medlemmer af familien Arachnid, samme familie som edderkopper. Toplettet spider mite findes ofte på ivy geranium både i anlægget planteskoler og på dem, der dyrkes i hjemmet. Toplettet spider mite er lys rød til hvid farve og er meget lille. Denne spider mite typisk måler 1/60 inches i længden og har otte ben. Toplettet spider mite fik sit navn til sort plet på hver side af sin krop.

Effekter

Ivy pelargonier befængt med spider mider ofte udvikle fodring skader såsom stippling eller flecking af blade, som er et resultat af spider mite fodring på undersiden af plante blade. Spider mider brug munden til at udtrække plante sap fra ivy geranium blade. Plante sap er rig på næringsstoffer, der aktiverer spider mite at formere sig i et hastigt tempo. Ivy geranium bladene bliver ofte gule så bronze efter spider mite fodring og bladene falde fra planten for tidligt. I sidste ende, forårsager tunge fodring og dehydrering angrebne planten dø. Spider mider favor varmt, tørt vejr og er meget aktive, når betingelserne er gunstige.

Kulturelle kontrol

Holde din ivy geranium sund og stress fri er en måde at modvirke spider mide angreb. Give dit anlæg med tilstrækkelige mængder vand for at fjerne tørkestress. Sprøjtning dit ivy geranium med en hård strøm af vand to gange hver uge kan hjælpe med at holde spider mider under kontrol. Denne proces fjerner spider mider fra dine planter og kan også fjerne alle fine silke gjord venstre af miden. En bred vifte af aggressiv insekter lever spider mider og kan hjælpe med at holde deres befolkning lav. Snyltehvepse og lady biller lever af spider mider. Hvis aggressiv insekter er til stede og fodring på spider mider, undgå at bruge insektmidler, fordi disse produkter vil dræbe de røveriske insekter. Dette kan resultere i en stigning i befolkningens spider mite.

Kemisk kontrol

Mange miticides er tilgængelige på dit lokale havecenter til spider mite kontrol. Insektbekæmpelsesmidler sæber kan også hjælpe kontrol spider mider på din ivy geranium. Nogle planter er modtagelige for skade fra insektbekæmpelsesmidler sæber, så teste produktet på et lille område af din geranium før du placerer det over hele din plante vedbend. Hvis ingen negative virkninger er mærkbare efter syv dage, gå videre og behandle planten med produktet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com