Jade plante angreb

November 20

Jade plante (Crassula) er en saftige plante, der vokser godt i indendørs beholdere. Jade planter har rundet blålig-grå eller mørke grønne blade, brune stængler og små lyserøde eller hvide blomster. Flere forskellige skadedyr æder jade planter.

Typer

Mealybugs er de mest almindelige skadedyr på jade planter. Disse små ovale insekter varierer fra 0,03 tommer til 0,15 tomme i længde afhængig af arten. Deres kroppe er dækket af en tung belægning af pulverformige hvide voks. Spider mider er mikroskopiske leddyr, der ikke kan ses uden forstørrelse. De har otte ben og ovale organer. Bladlus er små pæreformede insekter, der varierer i farve.

Effekter

Mealybugs, bladlus og spider Mider suge saft fra jade løv. Mealybug og bladlus angreb kan resultere i kruset eller forvrænget blade, blad tab og plante død. De udstråler også rigelige mængder af en klæbrig-sød stof kaldet honningdug, som drypper på blade og stængler. Honeydew fremmer væksten af en sort svamp kaldet sodede skimmel. Spider mider skabe en uskøn webbing på planter. Parasitære resultere i misfarvede blade og blade tab.

Kontrol

Jade plante ejere tørre mealybugs fra bladene ved hjælp af et stykke bomuld. De løsne spider mider og bladlus af sprøjtning jade planter med en lind strøm af vand. Efter Clemson Cooperative udvidelse, bør insekticid sæbe ikke anvendes, fordi det skader jade planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com