Jagt tema soveværelse idéer

February 23

Jagt tema soveværelse idéer

En jagt tema vil komme til live med brug af rigt farvede maskuline mønstre og teksturer. Plaid, camouflage og fed striber vil gå en lang vej mod at gøre rummet hyggelige og giver det pågældende friluftsmenneske, camping føler forbundet med jagt. Indarbejde dyremotiver og landskaber gennem kunst, gardiner og tilbehør til at fuldføre udseendet.

Camouflage

Camouflage er en kraftfuld mønster til at bruge. En jagt-tema værelse, overveje at gøre gardiner eller smide puder fra grøn eller grå camouflage mønstre. Hvis du kan finde et sæt plader i dette mønster, skal du parre dem med en ensfarvet Talsmanden eller dyne. Hovedet til den lokale militære overskud butik til at lede efter camouflage tilbehør, som du kan placere i hele lokalet. For eksempel, vil en camouflage vest draperet over en seng jernbane eller en gyngestol tilføje en pop af farve.

Woodsy

For at bringe en woodsy, udendørs følelse til soveværelset, bruge plaid tæpper til sengen. Overveje Tapetsering værelse med plaid papir i mørke farver. Hvis hele rummet er for meget, tapet en funktion mur og smerte resten i navy, maroon, chokolade brun eller grøn-skoven. Indføre træ, hvor det er muligt med en garderobe, en gyngestol, en kiste til opbevaring og en sengeramme. Komplet tema med et sæt af gevirer hang over sengen eller dør.

Dyr

En kitschy lampe formet som en elg, en bjørneskindsmanden tæppe og dyr-tema illustrationer er velkommen tilføjelser. Hvis du har billeder fra tidligere jagtture, vælge et par af bedste og har dem professionelt indrammet. Andre måder at indarbejde dyr ind i stuen omfatter billedrammer og spejle med dyr, og dyr prints til forhæng og smide puder. En anden idé er at tilføje udstopning til rummet. Begrænse det til et eller to dyr placeret i separate områder.

Tilbehør

Vise jagt tilbehør rundt i lokalet til at afslutte temaet. Opløfte soveposer i en kurv i hjørnet. Hænge et kompas rundt i skyggen af en sengelampe. Sted et sæt af kikkerter på en hylde eller kommode i almindelig visning ved siden af en lommelygte. Kuld sikker jagt tilbehør i hele rummet til at binde temaet jagt sammen. Kigge efter vintage bøger på jagt for at skabe en collage for den ene væg i rummet. Stakke af brænde ved siden af en pejs vil hjælpe pull naturlige elementer ind i soveværelset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com