Jamaicanske blomstrende planter

August 3

Jamaicas tropiske, fugtigt klima er gunstig til en bred vifte af blomstrende plantearter. Mange af disse planter er almindelige i andre områder af Caribien samt Jamaica, mens andre er udelukkende indfødte til øen Jamaica.

Pokkenholt

Pokkenholt, Latin for "træ af liv," er Jamaicas nationale blomst, første gang stødte af Christopher Columbus. Denne prydplante producerer smukke blå blomster og spiselige orange frugter. Pokkenholt er yderst nyttigt, og dets bark, frugter, blade, blomster og tyggegummi har været anvendt i alternativ medicin. Faktisk brugt europæere engang tyggegummi ekstrakt som en kur for syfilis og gigt. Pokkenholts træ bruges også til at gøre møbler, Køller, remskiver og morterer. Denne plante vokser bedst i tør skov, især langs den sydlige kystlinje af Jamaica.

Broughtonia Negrilensis

Denne dejlige orkidé arter er hjemmehørende i området Negril Hill i Jamaica. Selvom broughtonia negrilensis vil blomst med jævne mellemrum hele året, blomstrer det den tungeste i løbet af efteråret, vinteren og foråret. Denne blomst har sarte hængende kronblade i varierende nuancer af hvid, pink, magenta og violet. Disse kronblade er normalt mellem to og tre inches lang, og den danner 1 til 2 fod lange sprays af grupperet blomster. Broughtonia negrilensis er forholdsvis nem at dyrke, men har brug for mindst 50 procent, fugtighed, vand med en pH på 7,5 eller lavere og et varmt, fugtigt klima med masser af sol. Undgå over vanding, da dette kan forårsage root rot.

Rosella

Hjemmehørende i tropisk Afrika, rosella eller jamaicanske skovsyre har fundet et nyt hjem i Jamaica. Denne plante producerer gule hibiscus-lignende blomster, rødlig lilla bladstilkene eller blad stængler og mørke grønne blade. Rosella vokser til en gennemsnitlig højde på mellem fire og syv fødder. Anlægget har mange anvendelsesmuligheder, og du kan endda gøre juice, marmelade, vin og tærter fra sin calyces, som du skal høste 10 dage efter de første blomster vises i oktober. Roselle brug fuldt sollys og vil vokse i USDA hårdførhed zoner 8-11.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com