Japansk grædende Cherry Tree bruger

November 8

Japansk grædende Cherry Tree bruger

Der er to arter af kirsebærtræer omtales som en japansk grædende cherry tree: grædende form af den japanske, blomstrende kirsebærtræ (Prunus serrulata) og grædende form af Higan cherry tree (P. subhirtella). Den tidligere vokser 15 til 25 fod i både højde og bredde, mens sidstnævnte vokser 20 til 40 fod høj og 15 til 30 fod brede.

Modellen træer

De grædende former af både den japanske, blomstrende kirsebær og Higan kirsebær er brugt som modellen træer i landskabspleje. To er også præsenteret i Washington DCs årlige Cherry Blossom Festival. Begge arter er værdsat for deres foråret blomstrer, som opstår i en bred vifte af former og farver, afhængig af sort - hvid, bleg pink eller mørk pink; enkelt eller dobbelt form; og duftende eller uparfumeret. De er ofte plantet med Yoshino cherry træer fordi Yoshino's blossom på forskellige tidspunkter i sæsonen.

Gaden beplantninger

Grædende Higan kirsebær og japanske blomstringen kirsebær bruges som prydplante gaden beplantninger. De er velegnede til dette, fordi de ikke vokser særlig stor og kræver lidt vedligeholdelse, hvis ikke syge. Hvis plantet flere fødder fra gaden, vil deres grene ikke forstyrrer vej. Disse træer er desuden kun beskæres, hvis grene dør eller bliver syge, eller hvis de gnide sammen.

Skygge træer

De fleste grædende kirsebærtræer gøre passende skygge træer. Både Higan og den japanske blomstrende arter trives i fuld sol og--navnlig store landskabspleje indstillinger--grædende filialer ikke kun tilbyde en smuk forår display, men velkommen trøst fra varmen. Pendula sort af Higan arter er især kendt for sin display og skygge-giver kapacitet, med en elegant hængende form og lyserøde eller hvide single blomster.

Hvad de ikke anvendes til

Grædende blomstrende kirsebær træer som sorter af den japanske, blomstrende kirsebærtræ og Higan kirsebær træ er ikke dyrkes for deres frugter, og heller ikke for deres levetid. Mens de kan producere et par spiselige kirsebær, er de primært plantet for deres foråret blomstrer og elegant hængende form. De lever ikke længe, enten. I modsætning til egetræer, for eksempel, som kan leve hundreder af år, bor japanske blomstringen kirsebær 15 til 20 år. Higan kirsebær har lidt bedre holdbarhed, men de lever ikke betydeligt længere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com