Japansk lugning værktøjer

March 4

Det unikke design af japanske havearbejde og lugning værktøjer svarer enkelheden af traditionelle japanske have æstetisk. Disse værktøjer ikke kun udrydde, skære og slå ukrudt, hurtigt og effektivt, men ofte tilgang til opgave at luge på en måde nye til den vestlige gartner.

Hori Hori

En hori hori er en havearbejde værktøj bruges til at udføre lette grave, lugning og omplantning. Hori hori kan bedst beskrives som en haven kniv; værktøjet ligner en stumpet skrælle kniv med symmetrisk sider. Vinge i hori hori let kaster sig ud i både våd og tør jordbund. En gartner bruger hori hori at lirke ukrudt gratis fra jorden, grave plantning huller for frøplanter og støtte planter under omplantning.

Segl

Den japanske have segl er en lille, single-handed version af en fuld størrelse leen. Lille serrations dækker ofte den skærpet indvendige kant af haven skæret. Selv om dette værktøj bruges typisk til sever ukrudt på grundlag af deres stilke, smutter det let under jordens overflade til at slice gennem rødder. Haven skæret håndtag normalt passer i håndfladen i en enkelt række, og kurven for dets blade varierer fra akut til blid. Gartnere bør udvise stor omhu, når du bruger en japansk haven segl, som bladet af dette værktøj er meget skarpe.

Savtakket segl

Den savtakkede segl ligner den grundlæggende haven segl, men funktioner store, skarpe tænder. Dette segl Save gennem stilke af store ukrudt og fordobler som en skærende værktøj til små eller tynde grene af nogen art. Savtakket sickles fås i størrelser velegnet til enkelt og dobbelt-hånds operation.

Japansk Hoe

Den japanske hoe, nogle gange kaldet en "skraber," fungerer som dens vestlige modstykke: Gartner trækker sine blade over jorden for at løsne snavs, dyrke jorden og fjerne ukrudt. Det er forskellige tilgængelige klinge figurer, der angive den japanske hoe bortset fra den vestlige udgave. Japansk hoe klinger er ofte trekantet eller skeformede. De forskellige former for japansk hoe vinger scoop, skub og træk-jord. En japansk hoe og skraber håndtag varierer i længde fra 1 fod til single-handed brug til over 4 fod for dual-hånds operation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com