Japansk signallygte stilarter

October 24

Japansk signallygte stilarter

Japansk signallygte har i århundreder været et fast punkt i japanske haver. Traditionelt udformet i hånden fra sten, formidle disse lanterner en følelse af tidløshed og ro. til enhver haven indstilling.

Brug

Oprindeligt, japansk te masters brugt lanterner i deres haven for at guide besøgende langs veje. I dag lanterner kan bruges blot siger til deres dekorative kvalitet, Jason Boonstra, forfatter til "Den ultimative vandhaven håndbog."

Små lanterner

Små lanterner (Oki-gata), der er under to fødder højt, kan være gemt i hjørner af haven, og bruges ofte til at lette en kurve eller kanten af en dam.

Begravet lanterner

Den begravede lanterne (Ikekomi-gata) er tæt på tre fod høj og understøttes på en base, begravet i jorden, så det ser ud til at opstå fra jorden. Disse lanterner er ofte placeret nær et bassin med vand.

Sne lanterner

Sne lanterner (Yukimi-gata) er toppet med en bred cap, der fangster, faldende sne. Disse tre - til fire - fod høje lanterner bruges ofte i nærheden af et vandfald eller andre vand-funktionen.

Piedestal lanterner

Piedestal lanterne (Tachi-gata) varierer fra tre til ni fod høj, så det er bedst bruges i større omgivelser, hvor det kan tjene som knudepunkt i en have, siger Knowlege af Bonsai-websted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com