Japansk te hus hjem Design Idéer

January 19

Japansk te hus hjem Design Idéer

Når du træder ind i en japansk tehus, indtaster du en verden af rig historisk tradition, omhyggelig ritualer og smuk minimalistisk design. Det er ikke underligt at folk ønsker at bringe elementer af japansk Tehuset i deres egen home decor. Oprette en japansk te værelse i dit hjem giver dig en oase af ro. Selvom du ikke har et helt rum til at afsætte til stilen, at bringe et par elementer ind i en stue eller soveværelse hjælper med at give den fredelig stil af en japansk tehus.

Vægge og gulve

Japanske tehuse har traditionelle tatami mat gulvbelægning fremstillet af paneler af polstret, tæt-vævet halm. Da det er vanskeligt at installere traditionelle tatami gulve i en amerikansk hjem, vælge gulvbelægning, der efterligner den æstetiske tatami. Lyse trægulve fungerer godt. På gulvtæppe hjælper et område tæppe fremstillet af bambus og rattan med et mørkt stof grænse skabe den kvælende atmosfære behov for en god te værelse. Dine vægge bør også være en lys farve til skabe effekten af rispapir og at skabe et rum, lys, kontemplativ. Mørke træværk bringer i en rustik, naturlige element til dit værelse design.

Møbler

Tehuse i Japan har en lav, firkantet bord i midten af rummet. Tabellen skal være i en højde, hvor bordpladen er let tilgængeligt fra sidder på dine hæle med benene foldet nedenunder du, i den traditionelle japanske brugerdefinerede. Du behøver ikke nogen form for stol, som er kendetegnende for sal. I stedet arrangere store puder omkring de fire sider af tabellen, at sidde. Kontrasten mellem mørke og lys er et vigtigt begreb i japansk design, så vælg en bord lavet af mørkt træ som kontrast til de lyse farver i resten af rummet.

Tilbehør

Japansk te værelser har en alkove i væggen hvor blomster, ruller og artefakter er fremtrædende vises. Hvis du ikke har en indbygget alkove, er en karnap, hylde eller hængende skab uden døre en fantastisk måde at vise disse tilbehør. Ikebana minimalistisk stil japansk blomstermotiver design, og de fleste te værelser har disse ordninger i Alkoven. Hvis du ikke kan finde sand ikebana ordninger, skaber en gryde med høje, tynde orkideer den samme effekt. Du kan finde billeder med japansk kalligrafi eller historiske japansk udskriver på ethvert hjem design butik at opnå effekten af en traditionel japansk rulle. For ekstra ægtheden, ændre dit tilbehør med jævne mellemrum for at afspejle sæsoner.

Værelse overvejelser

De fleste japanske tehuse er omgivet af en traditionel te haven. Hvis din te værelse ikke har en døråbning på ydersiden, skal du oprette en have-lignende atmosfære i nærheden af en lys, solrig vindue med potteplanter. Tehuse er roligt og fredeligt, så Vælg dit værelse i overensstemmelse hermed. De fleste amerikanske hjem har ikke glidende rispapir døre som en ægte japansk tehus, men en god erstatning er en rumdeler eller en skærm lavet af en naturligt materiale. Placere den foran døren, så du føler en japansk te-hus atmosfære, så snart du går ind i stuen. Fjern altid din sko inden de kommer ind, da dette er en vigtig japansk skik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com