Japanske biller i huset

December 11

Japanske biller i huset

Japanske biller er primært et udendørs skadedyr. Biller lever i jorden, ligesom varme temperaturer og foder på bladene. At have dem inde er sjældne, men fordi det er kendt, hvor de sover og hvad de kan lide at spise, og fordi nogle af deres adfærd er forudsigelig, de bør være lettere at styre i en indendørs miljø. At have dem inde også ændrer de bedste metoder til kontrol. Nogle udendørs metoder til styring af skadedyr ikke arbejde så godt indendørs, og nogle arbejder bedre indendørs end udendørs.

Flytte planter

Hvis japanske biller i et hjem, der også har en udendørs garden, er der en god chance for, at der er biller såvel udendørs som. Hvis vejret er varmt nok, skal bevægelige potteplanter udendørs fjerne biller fra indeklima. Japanske biller spiser blade og uden indendørs stueplanter er der ingen klar levering af mad til dem. Når alle biller er udendørs, kan problemet løses med mere konventionelle midler uden at skulle beskæftige sig med dem i huset.

Fælder

De fleste haven butikker sælger Bille fælder, der indeholder en pheremone for at tiltrække biller. Ved hjælp af disse udendørs kan være problematisk, fordi pheremone er kraftig nok til at tiltrække biller fra godt ud over en enkelt gård. Dette betyder at biller kan komme fra mange omkringliggende ejendomme og faktisk øge beetle problem. Fordi en indendørs miljø, med døre, vinduer og skærme, er mere kontrolleret, kan fælder være effektive til at kontrollere biller inde.

Samling

Som kvindelig biller dukker op fra dvale, frigiver de en sex-feromon, der tiltrækker mandlige biller. Dette forårsager mange biller at samles i et par steder. Nogle gartnere anbefaler som en naturlig metode til at kontrollere skadedyr, hånd-indsamling af insekter. Dette indebærer at tage en container fyldt halvvejs med vand og tilføje en lille fad vaskemiddel for at dræbe insekter. Kontroller dine indendørs planter flere gange om dagen og drop enhver biller fundet i containeren. At fjerne hunnerne, før de kan lægge æg bør markant reducere befolkningen og forhindre larver, som er mere skadelig for planter end voksne biller er.

Pesticider

En bred vifte af insekticider eller pesticider bruges til at kontrollere japanske biller. Mange mennesker forsøge at undgå denne metode, især indendørs, på grund af de giftige mange pesticider. For at gøre en mild, nontoxic pesticid, bland opvaskemiddel eller andre husstand sæber og vand i en sprayflaske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com