Japanske have fakta

December 30

Japanske have fakta

Hvis du ønsker at fremme følelse af fred og ro omkring dit hjem, designe en japansk have vil hjælpe med at opnå dette. Former og vinkler af haven er omfattende og visuelt tiltalende, og er sikker på at gøre din forreste eller baghave plads især imponerende.

Historie

Japanske haver landskabspleje design lavet af sand og sten, og de pryder traditionelt ydersiden af japanske buddhistiske templer. Munkene mediterer ikke i haven, som er ofte afbildet i den vestlige verden, og professionelle gartnere har tendens til at haverne at holde dem intakt, ifølge "Journal of japansk havearbejde." Udtrykket 'japansk Zen Garden' blev først nævnt i 1935 af Loraine Kuck, vestlige forfatter, selvom japanerne ikke henvise til dem som sådan.

Typer

Der er tre hovedtyper af japanske haver--Tsukiyama, Karesansui og Chaniwa. Tsukiyama haver er fritid eller natur, og omfatter mini bakker, vandløb og blomster; disse haver er komponeret i Kina samt. Karensansui japanske haver er abstrakte fremstillinger af natur, og indeholder sand, grus og sten, og Chaniwa haver er ofte stedet, hvor te ceremonier, og omfatter en te hus og dekorative trædesten.

Overvejelser

Hvis du vil medtage en japansk have i dit eget landskab, kan herunder de korrekte elementer give indtryk af balance. For eksempel, Karensansui japanske haver ikke omfatter grønne områder, men Mos sommetider vokser på eller mellem stenene og kan stå der til at pryde haven. Også, når herunder sten i en japansk have, skal de sten, der er formet af naturen at give haven autentiske karakter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com