Japanske indvendige arkitektur

January 22

Japanske indvendige arkitektur

Japanske indvendige arkitektur er en afspejling af hele bygningen, og hvordan det relaterer til naturen. For at forstå en japansk interiør, skal du relatere det til hele. De fleste japanske strukturer er bygget i den fremragende stil af japanske tehuse, en arkitektonisk format, der går 400 år tilbage. Integration af indersiden af hjem med det udendørs miljø skaber enhed, typisk for japanske indvendige arkitektur. Rummet strømme. Øjet hviler på enkelheden af værelserne snarere end de dekorationer, der er bragt ind i hjemmet. Træ og naturmaterialer er foretrukket til at skabe en harmoni mellem de indre rum og det naturlige miljø.

Strukturen

Øerne i Japan er en serie af vulkanske landmasser. Som sådan, er der lille sten, der kan bruges til bygning eller udskæringer. Træ er det primære byggemateriale og mange forskellige slags træ der bruges i og uden for en bygning. Forskellige træsorter brugt omfatter: Japansk cedar, rød fyr, hvid cedertræ, kastanje og bambus. Væggene var ofte ler, bygget fra jorden. Det er ikke usædvanligt at finde vægge beklædt i sod, så de ligner træ.

Maksimere minimalisme

Japanske hjem er ikke stor. De er designet med stærke geometriske former til at skabe en åben, letflydende interiør, der viser ingen grænser. Skærme er indarbejdet i det indre til at oprette personlige oplysninger efter behov. Gulvene er træ, og den samme overflade fortsætter i hele hjemmet, at skabe enhed.

Windows

Windows ofte nå fra gulv til loft og inviterer udenfor i. At skabe harmoni mellem den struktur og karakter er et af de vigtigste principper i japansk arkitektur. Bygningen skal være en del af dens omgivelser. Shoji skærme indrammet i træ med rispapir ruder er traditionelle vindue dækker og form indvendige skærme. Unifying udseendet uden at skabe en afledning er vigtigt for integriteten af den indvendige arkitektur.

Møbler

Møbler, der er tæt på gulvet er en del af den japanske interiør arkitektoniske designstil. Tatami måtter til sovende fold væk om morgenen, usete i løbet af dagen. Et spisebord er lav og diskret pladser. Alt tilbehør er minimal. Farver er begrænset til jordet røde og gule, med de grønne, som importeres fra udendørs og brune fra trae i strukturen. Formålet er at skabe en zen-inspireret stemning, der fremmer introspektion.

Interessante afstikkere

Nattergalen gulve er gulve, der synger. De er normalt findes i templer og lyden er skabt, når nogen går på tværs af en skæv gulv, gnide klemmerne holder dem sammen. Japanske hjem er bygget uden søm, ved hjælp af beslag system af riller tilsluttes vandret med lodrette støtter. Og brølende dragon lyden oprettes, når en lyd er fanget mellem gulvet og loftet og echo afvisninger. De overlappende ekkoer oprette en dragon brøl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com