Jeep Baby værelse ideer

February 25

Jeep Baby værelse ideer

Få din baby klar til at slå vej... i hans soveværelse. Hvis du er en Jeep entusiast og ønsker at videregive din kærlighed til verden berømte sport utility køretøjer til dit lille en, skal du sætte din udsmykning planer i drevet. I første omgang, kan det synes, at Jeeps og baby værelse decor simpelthen ikke går sammen. Men et par kreative udsmykning idéer og Jeep-brandede småbørnsprodukter kan hjælpe få din lille en motor kører.

For en drengs værelse

Overveje flere muligheder for at arbejde Jeeps i indretningen af en baby boy's room. En er at bruge en automotive tema, enten stikning til Jeeps alene eller herunder alle former for biler og lastbiler. Overveje bleg gul maling som en livlig-- men stadig neutral--baggrundsfarve. Tilføje røde og blå accenter for en primær farve Palle. En anden idé er en "stor udendørs" tema. Bruge gråtoner på sage green og tan på væggene, og dekorere med billeder af skov skabninger og camping scener. Omfatte billeder af din favorit 4 x 4 selvfølgelig.

For en piges værelse

Det kan synes vanskeligt at arbejde Jeeps i indretningen af en baby pige værelse, men et par kreative ideer kan hjælpe. Brug en safari tema med vægmalerier af vilde afrikanske dyr, og brug Jeeps som udforskning køretøjer. Du kan blødgøre denne indretning ved at vælge dæmpede pastelfarver. Jeeps, selv kan endda være lyserød. Bruge en jungletema på samme måde med nuttede aber og farverige tropiske fugle ser over dit barns værelse.

For drenge og piger

Jeep producerer mærkevarer børnehave wall prints kaldet lille hjulede, perfekt til soveværelse indretning af en off-roading lille dreng eller pige. Du kan mat disse tegneserie udskrifter i dit valg af farver og tilpasse dem med dit barns navn. De fås i alle slags temaer, fra den militære-stylet "GI Joemobile" til den træpaneler stranden klassiske "lille rød vogn." På bare $25 hver i 2010 er disse udskrifter et billigt supplement til Jeep-tema indretning af dit barns værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com