Jeg bruger ikke højeffektiv vaskemidler i en højeffektiv vaskemaskine

June 16

Jeg bruger ikke højeffektiv vaskemidler i en højeffektiv vaskemaskine

Front-loading vaskemaskiner og nogle top-loading skiver bruger mindre vand end almindelige vaskemaskiner og kræver høj effektivitet (han) vaskemidler. Nogle af disse skiver er Energy Star bedømt. For en tid efter skiver blev tilgængelig, vaskemidlet var svært at finde. Du kan mærke "Han" symbol i en cirkel på din vaskemiddel beholder, udpege det som vaskemiddel egnet til en højeffektiv skive. Skaberne af disse skiver anbefale brugen af han vaske-og rengøringsmidler, fordi de har lavere lavtskummende handling og forebygge skader i energieffektive maskiner.

Koncentreret rengøring

Højeffektiv vaskemaskinen fortyndes ikke han vaskemiddel med en stor mængde vand. Denne skive anvender små mængder af vand til både vask og skyl cyklusser. Hvis du vælger at bruge almindelige vaskemiddel, kan din skive ikke korrekt skyl belastning af tøj. Måling af han vaske-og rengøringsmidler er afgørende for korrekt drift, som du kan bruge for meget han vaskemiddel, og dit tøj vil ikke skylle korrekt.

HAN vaskemiddel

Instruktioner, der kommer med højeffektiv skiver anbefale brugen af han vaskemiddel udelukkende. Lav-vand vask årsagerne overdreven suds med almindeligt vaskemiddel og suds pude Tøjvask, forhindrer korrekt vask og plet fjernelse. Disse rengøringsmidler kan udvide procestiderne og reducere føres ydeevne. Brug en almindelig opvaskemiddel kan resultere i svigt og mærkbar skimmel eller meldug i vaskemaskinen. Bruge mængden af vaskemiddel anbefalet på han vaskemiddel flasken for belastning størrelse og jord niveau af belastning af tøj.

Lav-vand Washplate

Den traditionelle omrører er gået i energibesparende vaskemaskinen, og en lav-vand vask plade erstatninger. Vaskemaskinen justerer belastningen størrelse, og du vælger ikke en vandstand. Sted den målte han vaskemiddel i vaskemaskinen før pålæsning tøj, enten i automaten eller i bunden af vaskemaskinen som anbefalet. Tilføje farve-safe blegemiddel produkter. Fylde vaskemaskinen jævnt med belastning af tøj placeres omkring kurven væg.

Automatisk Load-størrelse Sensing

Låg låse og vaskemaskinen begynder sensing den korrekte vandstand. Vask-plade flytter belastningen og tilføjer små mængder af vand. Tøjet bosætte sig i kurven. Lav-vand rengøring er koncentreret og kræver koncentreret højeffektiv vaskemiddel. Forbrugeren Søg testet han vaskemidler, tyder på, at tidevandet, gevinst og Kirkland underskrift fra Costco giver han rengøringsmidler, der fungerer godt i højeffektiv skiver. Højeffektiv skive kræver en rengøringscyklussen køre en gang om måneden med blegemiddel rengøring for at undgå potentielle skimmel og meldug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com