Jeg fandt vand i min Duet Washer, når det ikke var i brug

March 19

Whirlpool Duet vaskemaskinen bruger vand i en lang række vask temperaturer, særlige vaske cykler som hånd washables eller tunge rengøring, og ekstra skyl. Men vandet kan vises i vaskemaskinen karret når den ikke er i brug på grund af et par mulige problemer med Whirlpool Duet.

Vandslanger

Kontrollere vandslanger for en forhindring, der forårsager en lækage, hvis vand er at indtaste renseren når den ikke er i brug. Afbryde vandslanger på vaskemaskine connection, og rense ud inlet skærme på slangen og vaskemaskinen. Kontrollere, at en gummipakskiven inde i hver slange, og derefter genoprette forbindelsen og ordne slangerne. Dette vil tillade vand at flyde normalt under vask.

Drain slangen

Kig på positionering af drain slangen i standrør hvis vandet kommer tilbage ind i vaskemaskinen efter drain cyklus. Hvis drain slangen er mere end 8 inches i standrør, kan ikke vand løbe ordentligt. Bruge en u-form afløb slange form, tilgængelig via Whirlpool, til at fastslå den korrekte placering af drain slangen eller trække drain slangen lidt fra standrør.

Vand indsugningsventilen

Indsugningsventilen vand, som er inde i skive bag vandet slanger, åbner og lukker for at tillade vand at indtaste vaskemaskinen som nødvendigt. Hvis ventilen er brudt, kan vand lække og indtaste vaskemaskinen, selv hvis vaskemaskinen ikke er i brug. Hvis du hører vand dryp i kurven når vaskemaskinen tændes eller en rimelig mængde af vand er inde i vaskemaskinen, når du åbner døren eller låget, kan indsugningsventilen vand være skyld. Vand indsugningsventilen skal repareres eller udskiftes.

Vandstanden Switch

En switch i vaskemaskinen overvåger vandstanden, der kommer ind i vaskemaskinen karret. Hvis kontakten er defekt, vandet ofte ikke få slukke korrekt, hvilket fører til bristepunktet. Parameteren vandstanden er en lille enhed knyttet nær bunden af ydre karret. Da vand ind i karret, lufttrykket øger og aktiverer kontakten på et bestemt niveau. Defekter i kontakten kan tillade vand at komme ind på det forkerte tidspunkt eller på det forkerte plan. Parameteren vandstanden vil skal udskiftes.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com