Jeg har brug at erstatte håndsving på min terrasse paraply

April 3

Jeg har brug at erstatte håndsving på min terrasse paraply

Installere en gårdhave paraply i din værftet, beskytter terrasse eller dæk dig fra sol og regn. Dog folde gårdhave paraplyer funktion mekaniske dele, der er underlagt fiasko efter kraftig brug eller som følge af almindelig slitage. Især hvis du har brug at erstatte et håndsving på en gårdhave paraply har du flere muligheder for at hjælpe dig med at undgå at skulle købe en helt ny paraply.

Reservedele

Bestilling af reservedele til din gårdhave paraply er en af de bedste måder at erstatte et håndsving. Patio paraply producenter tilbyder forskellige udskiftning muligheder, lige fra nye pedalarme til hele nye trisse systemer. Hvis din paraply remskiver og ledninger er intakt, skal du stadig bestille udskiftningskomponenter, hvis fabrikanten ikke sælge enkelt krank håndtag. Dog, dette giver dig mulighed at erstatte de fleste af de dele, der er modtagelige for fejl eller give dig reservedele i tilfælde af en fremtidig problem.

Om fastsættelse af en krank

En gårdhave paraply krank er hovedsagelig et håndtag, der snor eller afvikler en vedhæftet spool. Da spolen viser, det frigiver eller trækker i snoren, der engagerer dækslet paraply, trækker det åbne eller gør det muligt at falde lukkede. Hvis pedalarmen er brudt, men spolen er intakt, kan du ordne pedalarmen ved at påføre en universel håndtag til spolen. Et håndtag med en metal klemme bør kunne grip spolen stramt, giver en udskiftning håndtag, der tjener samme funktion som den oprindelige håndtag.

Improviserede løsninger

Hvis din gårdhave paraply krank ikke mens du bruger det, eller når du ikke har tid til at finde en permanent erstatning, kan du normalt stadig opererer paraply. Grip spolen hvor håndtaget fastgjort med et par af vice greb, tænger eller en skruenøgle. Brug værktøjet som et håndtag til at hæve eller sænke paraplyen. Hvis pedalarmen skal låse på plads for paraply til at forblive åben, binde værktøj til paraplyen akslen med sejlgarn, så det ikke kan dreje frit.

Garantistatus

De fleste gårdhave paraplyer kommer med en begrænset fabrikantens garanti, der dækker ting såsom skader på håndsvinget. Før du køber eller gør en udskiftning, konsultere din instruktionsbog eller kontakte producenten. I de fleste tilfælde kan du modtage ny dele uden omkostninger, hvis du er den oprindelige køber og det er inden for garantiperioden limited sigt, hvilket typisk er et eller to år.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com