Jeg har brug at finde nogle instruktioner til flisebelægning Over en laminat Backsplash

February 26

Jeg har brug at finde nogle instruktioner til flisebelægning Over en laminat Backsplash

Du vil gerne dække op din laminat backsplash med nogle nye fliser, men ideelt set er det bedst at fjerne den gamle laminat, patch Gipsvægge under og installere fliserne over drywall. Laminat er ikke det bedste fundament for dit nye flise backsplash. Det vil svulme lidt med fugt, forårsager din flise Skift og injektionsmørtel til at knække. Endnu fjerne den gamle laminat tilføjer ekstra trin og besvær til projektet flisebelægning. Mange professionelle montører installerer flise over en laminat tilbage splash; Hvis du gør det, skal du kontrollere laminat presenningen er i god form, og fastgjort solidt til væggen.

Instruktioner

•Mix trinatriumphosphat og vand ifølge pakke retninger. Dyp en svamp i løsningen og krat backsplash for at fjerne fedt og olier fra overfladen. Trinatriumphosphat er en kraftfuld renere og vil også kedelig skinne på laminatet.

•Sand laminat med medium sandkorn sandpapir. Flytte sandpapir fast på tværs af laminat til at oprette passende tekstur for klæbemiddel til greb. Tørre væk slibning støv med et fugtigt håndklæde.

•Applicer maler tape og avisen til at dække køkkenbordet og vægge fra limen.

•Begin sprede mørtel i bunden af den tilbage splash. Spredt omkring ¼ tommer af mørtel på væggen med et hakket murske. Vælge en latex-modificerede mørtel til den bedste vedhæftning til laminat.

•Indstil den første række af fliser ind i mørtel. Placer afstandsstykker mellem hver flise. Flytte op ad væggen indstilling alle hele fliser i mørtel, og placere afstandsstykker mellem hver flise.

•Hold en hel flise over en plads, som vil kræve en cut flise. Markere bagsiden af den flise, hvor det skal skæres. Trim flise med en flise cutter. Sprede mørtel på bagsiden af brikken med en spartel og sæt på plads på væggen. Tillad mørtel til tørre.

•Skub spidsen af et fladt hoved skruetrækker under afstandsstykkerne og pop dem ud af mørtel. Fyld en injektionsmørtel flyde med injektionsmørtel og fordelt det over fliserne, så det udfylder mellemrummene mellem hver flise. Fjerne injektionsmørtel fra ansigtet af fliser med siden af float. Lad injektionsmørtel indstillet til 20 minutter.

•DIP en svamp i rent vand. Tørre forsiden af fliser til at fjerne alle resterende injektionsmørtel rester. Lad injektionsmørtel tørre i 24 timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com