Jeg har brug for hjælp til udsmykning med røde & sort Sofa

June 3

Jeg har brug for hjælp til udsmykning med røde & sort Sofa

En rød og sort sofa kan synes at være en bossy møbel når du placerer den foran nøgne hvide vægge, men med nogle overvejelser, du kan parre det med et farveskema, som vil binde udseendet sammen uden besvær. Valgmuligheder findes der passer til ethvert hjem, uanset om du vælger en fed eller dæmpede design-ordningen. Se til at den eksisterende indretning af dit hjem for at hjælpe dig med at samle plads som helhed.

Turkis

Male væggene en lys nuance af turkis og bruge accenter af rød, sort, turkis og hvid hele rummet. Vælg en grafisk print som damask, arabesk, striber, geometriske, sildeben eller honeycomb for tekstiler i rummet. Mikse og matche mønstre med forskellige tekstiler til at skabe lag eller tekstur for en dynamisk look, der vil binde hele rummet sammen. For det andet ser helt, tapet i stuen med en overdimensioneret blomsterprint med turkis, hvid og rød i mønsteret.

Gul

For en lys farvepaletten look til gul til balance i sofaen. Citron er et populært valg, men du kan eksperimentere med farveprøver til at finde en skygge til at arbejde for dit hjem. Ser til nuancer af lyse gule, bleg gul, okker, sennep og guld. Det kan hjælpe for at male dele af farve i nærheden af sofaen for at se, hvordan det vil se på forskellige tidspunkter af dagen. Møbler af træ accenter i en mid-range tone, såsom valnød, vil afrunde farveskema. Tilføj gul og rød tilbehør side-by-side på en træhylde gentage ordningen andre steder i rummet.

Trækul

Nuancer af rød og grå bland godt med rød og sort. En idé er at tapet med en tone-on-tone damask mønster i nuancer af trækul og grå. For en pop af farve, tilføje en rød akryl eller glas lysekrone og reupholster en vintage stol eller to med bløde grå velour og røde malede træ. Eller male væggene en lys nuance af grå og male trim i en mørkere nuance af trækul eller sort.

Kelly Grøn

For en eklektisk look, male væggene kelly grøn, men skabe en horisontal glasur behandling på væggene i et stribemønster. Oprette en quirky galleri væggen over sofaen med dekorative rammer i forskellige former og størrelser alle malede den samme nuance af rød. Indføre popper lyse blå i blandingen, og afbalancere alt med metalliske detaljer i sølv eller guld. En anden ting du kan gøre er oprette skygge bokse på vægge ved hjælp af trim malet i sort eller hvid. Hænge røde og sorte kunst og vælge tekstiler i en række farver og mønstre til at binde det hele ser sammen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com