Jeg har en Bosch opvaskemaskine, der ikke dræne

November 8

Bosch er en tysk teknologivirksomhed, der sælger forbruger udstyr på verdensplan. Det tilbyder forskellige typer af opvaskemaskiner, herunder dem med brugerdefinerede paneler og skjulte objekter. Vandet skal løbe fra din opvaskemaskine til dine retter til tørre. Hvis vand ikke er forlader karret, fejlfinde og reparere disse problemer for at undgå dyre service honorarer. Hvis du har brug for reservedele, købe dem fra autoriserede Bosch dele forhandlere.

Normal drift/Motor

Dit Bosch opvaskemaskine har normalt en lille vand tilbage i karret, når cyklen er afsluttet. Dette holder seglet fugtig. Hvis du ser en masse vand på bunden af karret, bekræfte, at cyklussen er faktisk udført. Hvis vandet stadig ikke er afløb, afbryde opvaskemaskinen fra strømkilden, og kontrollere motoren. Hvis du ikke har brugt opvaskemaskinen i et stykke tid, kan motoren går i stå. Rotere motoren, indtil det bevæger sig frit. Hvis motoren skaber en elektrisk brændende lugt, eller hvis det ikke slå, erstatte den.

Drain slangen/træsko

Hvis vand ikke er afløb fra dit Bosch opvaskemaskine, kontrollere dræning slangen på bagsiden af opvaskemaskinen. Se, om slangen er snoet, og ret det eventuelt. Rens dræning slange hvis tilstoppet, og fjerne enhver kalkflager oprustning. Hvis slangen er helt knust, skal du udskifte den. Ren luftmellemrummet og filtre, hvis snavset. Luftspalten er beliggende i nærheden af vasken. Tjek din vask afløb. Hvis afløbet er sikkerhedskopiering, skal du rydde din husstand rør og afløb. Installere en høj afløb løkke mindst 18 inches over gulvet og nedenunder dit kabinet. Dette forhindrer vand fra vasken ind i opvaskemaskinen.

Dræn ventil/renovationsafgifter

Afløbsventil ligger på bunden af opvaskemaskinen. Det åbner og lukker, dræne snavset vand ud af karret. Hvis ventilen ikke åbner frit, skal du kontrollere, at intet blokerer ventilen. Fjern snavs fanget i ventilen. Hvis ventilen sidder fast, smøre grebet. Hvis det stadig ikke fungerer korrekt, erstatte den. Hvis dit Bosch opvaskemaskine er tilsluttet en mad affald bortskaffelse, køre forvalter at rydde ud alle fødevarer, der er fanget i det. Fjerne knockout stikket, hvis du lige har installeret opvaskemaskinen.

Pumpe

Pumpen er ansvarlig for at flytte vand ud af opvaskemaskinen i slutningen af cyklussen. Pumpen er placeret under spray arm og lavere rack. Fjerne disse elementer, og undersøge pumpen. Brug en tandstikker til at rense ud pumpen hvis fødevarer partikler er fanget i det. Kig på vandpumpe impeller. Hvis det er revnet eller helt brudt, skal du erstatte hele pumpen, da det er vanskeligt at lave bare løbehjulet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com