Jeg har en multifarvede Pink citron træ, de små citroner holde falder ud af

July 24

Jeg har en multifarvede Pink citron træ, de små citroner holde falder ud af

Den brogede pink konkretiseret Eureka citron, undertiden benævnt Pink Lemonade, er en sport af Eureka citron. Den brogede grønne og hvide blade og grønne og flødefarvede frugt rinds gøre dette citron træ en attraktiv prydplante. Når den er fuldt moden, strimler på sværen forsvinde i en gul og kødet er lys rosa og meget sure og det indeholder nogle frø. Det kan være bekymrende, når en citron eller andre citrus træ udstiller for tidlig frugt drop. Nogen af flere faktorer kan være ansvarlig.

Lave temperaturer

Et citrus træ kan opleve frugt drop efter en svær fryse. Hvis en fryse forventes, bør jorden omkring træet nøgne, fast og grundigt udvandet i flere dage før en fryse. Træet kan blive dækket med et tæppe eller plast eller opvarmet ved hjælp af en lille elektrisk varmeapparat, gas lanterne eller lejr komfur. En fryse-beskadiget træ kan i sidste ende lider dieback, der skal beskæres off.

Dårlig ernæring

Forskellige jordtyper i forskellige geografiske områder er anderledes købedygtig levere næringsstoffer til citrus træer. Bruge andre symptomer træet udstiller udover frugt drop at afgøre, om anlægget er oplever en mangel på et næringsstof element. En afbalanceret gødning kan anvendes én gang om året, men er mere effektiv, hvis opdelt mellem to programmer. Anvende 1 pund pr. tomme af trunk diameter hvert år, hvis kvælstof procent af goedningen er mindre end 15 procent. Bruge mindre gødning, hvis det indeholder et højere kvælstofindhold af. Sprede gødning jævnt rundt om træet og lidt ud over dripline og vand det i grundigt.

Utilstrækkelig vand

En prydplante citron træ kan opleve umoden frugt fald som følge af forkert vanding praksis. For at sikre, at træet er modtager passende og rettidig vand, Fyld en dåse med 2 inches af vand og sæt den i nærheden af træet. Når vandet i dåsen er helt væk, overrisle med 1 1/2 inches af vand om sommeren eller 1 tommer vand om vinteren. Refill dåse til 2 inches og repeat; Hvis vandet synes at køre hurtigt, justere dosering.

Svamp

Hvis der er en stor citrus befolkning i området og klimaet er fugtigt eller en stor mængde nedbør opstod under flor, kan den svamp, der forårsager postbloom frugt drop angribe citrus. Symptomer omfatter fersken-brun farvede pletter på åben kronblade, der kan opstå og forårsage en Pest af hele blomsten. Berørte kronblade bliver brune og hærde, og ung frugt har en lille gul misfarvning og normalt abscise.

Andre faktorer

Unge træer eller planter har ingen eller kun få frugter indtil det tredje år. Citrus træer har typisk tre normale perioder af frugt drop. Ifølge Texas A & M udvidelse gartner Julian W. Sauls indebærer den første dråbe op til 80 procent af de blomster, efter bloom. Et par uger senere, at marmor-ært frugter falder og en tredje slip består af frugter, der kan være så store som golfbolde. Nogle frugt fortsætter normalt falde igennem høst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com