Jeg har et nyt hjem, men kan ikke finde hvordan man slukke for vandet Under køkkenvasken

February 26

Vand til apparater i dit hjem er manuelt slået fra ved hjælp af en ventil et sted i nærheden af apparatet selv. Dette gælder for dit badekar, dit toilet og endda din køkkenvask. Hvis du har lige købt et nyt hjem, kan du ikke være bekendt med den nøjagtige placering af denne spærreventil i forhold til din køkkenvask. Det er ikke svært at finde, når du ved hvor de skal lede.

Instruktioner

•Åbn skab under vasken. Fjerne noget du opbevaring under vasken, ligesom gryder eller pander. Tag dem ud af kabinettet og sætte dem til side. Du vil som klart af en visning som muligt korrekt finde vand spærreventil.

•Find vigtigste vand rør, der fører til din vask. Dette rør bør træde i kabinettet bag en væg før vender opad for at gå til vandhanen i vasken. Dette rør kan også tilsluttes andre rør, afhængigt af opsætningen. Kig langs disse rør for en ventil, der kan drejes.

•Shut din vasken vandet på de vigtigste vand linje i dit hjem. Hvis dit nye hjem ikke faktisk har en individuel synke stopventil, gå til området i dit hjem, hvor din vaskemaskine og tørretumbler er installeret. Undersøge de rør, der kommer ud af væggen omkring din vaskemaskine og tørretumbler. Et af rørene bliver din primære vandlinjen, og på linjen vil være en enkelt afspærring ventil. Drej ventilen for at slukke vandet overalt i dit hjem, herunder til din køkkenvask.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com