Jeg har ikke en græsslåmaskine eller ukrudt æder: Hvordan kan jeg slippe af med højt græs?

August 30

Lange græs er både usundt og grimme. Omstændigheder opstå hvor ordentligt vedligeholde din plæne bliver vanskeligt, som ikke har regelmæssig adgang til en græsslåmaskine eller ukrudt æder at holde din græs på en sund længde. Når sådanne situationer opstår, er der andre ting du kan gøre for at holde din græsplæne kort.

Indstillinger

Hvis du ikke har en plæneklipper eller ukrudt æder, er der flere andre måder at slippe af med højt græs. Hvis du har naboer, beder om at låne deres plæneklipper eller ukrudt æder. Hvis dine naboer ikke har en plæneklipper enten, leje en græsplæne vedligeholdelsesservice. Græsplæne serviceteknikere typisk afgift baseret på størrelsen af din græsplæne, forhindringer i din landskab, såsom træer eller hegn, og hyppigheden af klipning. Hvis du ikke har råd til at ansætte en lawn care service, købe et segl eller en leen. Disse værktøjer anvendes ofte i haver for at fjerne afgrøder, høje ukrudt og alt dyrkede græs. Disse værktøjer er anbefalet til mindre græsplæner kun.

Betydning

Det er vigtigt at holde din græs velholdt, ikke bare for de klippede udseende. Ved at holde med at opretholde din græsplæne, dit græs vokser i tættere. Afhængigt af typen græs du har, du har brug at holde det ved en bestemt højde at forhindre græsset i oplever stress, som det vokser. For eksempel, hvis du har blå græs vokser i græsplænen, holde højden mellem 2 og 3 inches. Følger en tredjedel regel, når opretholde din græs: aldrig klippe mere end en tredjedel af længden af græsset. Dette forhindrer din plæne er dækket i lange udklip, når du er klar til at klippe.

Udklip

Fjerne lange græs udklip fra din værftet. Selvom rådnende Afklip yde din græsplæne med næringsstoffer, blokere lang udklip din græs af nødvendige sollys og fælde fugt, at skabe den perfekte fugtigt miljø for skimmelvækst. Over tid, vil de tykke klumper dræbe din græs. Korte afpuds bør overlades alene eller raked jævnt over græsplænen. Du kan bruge lang græsafklip som barkflis på toppen af jorden omkring blomster og planter for at tilskynde fugt at forblive i jorden. Kun fastsætte en tomme eller to eller udklip; ellers, græsset vil blokere luftstrømmen og vand fra at komme til rødderne.

Overvejelser

Hvis din græs er bare alt for lang tid at skære uden en plæneklipper eller ukrudt æder eller hvis din plæne er for stor til at bruge et segl eller leen, dræbe din græs og starte forfra. Anvende hvid eddike til din græs. Eddike fungerer bedst til at dræbe din græs, når det er varmt udenfor. Efter anvender flere ansøgninger til høj græs, vil det dø. Fjerne den døde græs. Om fastsættelse af syv eller otte lag af avisen over dit græs vil også dræbe den med tiden som lag blok ud sollys og luft. Plante nye græs eller fastsætte sod i stedet for den døde græs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com